Σύμφυτο

Σύμφυτο

Το σύμφυτο χάρη στις ουσίες που περιέχει, μεταξύ των οποίων η πολύτιμη αλλαντοΐνη, διαθέτει ιδιότητες που το καθιστούν μοναδικό τόσο για την προστασία της υγείας όσο και για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Το σύμφυτο χάρη στις ουσίες που περιέχει, διαθέτει μοναδικές ιδιότητες για την προστασία της υγείας και για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Συγκεκριμένα, το βότανο αυτό έχει ισχυρή επουλωτική δράση, καθώς επίσης μαλακτική, στυπτική και αποχρεμπτική και χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση σε χόνδρους, ενεργοποιεί τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό και την ανάπτυξη νέων ιστών και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης σε μώλωπες και εγκαύματα.

Αξίζει να αναφερθεί πως το σύμφυτο βοηθάει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα, λειαίνει και χαρίζει απαλότητα στο δέρμα, συμβάλλει στη σωστή ενυδάτωση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ευαίσθητα δέρματα, καταπραΰνει τις φλεγμονές και μειώνει την ερυθρότητα στο ερεθισμένο δέρμα, ενώ προστατεύει από τη φθορά της UV ακτινοβολίας. Ωστόσο, οι ιδιότητες του δε σταματούν εδώ, καθώς το σύμφυτο χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στη βρογχίτιδα, το βήχα και θεωρείται καλό αποχρεμπτικό.

Το σύμφυτο χάρη στις ουσίες που περιέχει, διαθέτει μοναδικές ιδιότητες για την προστασία της υγείας και για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

 • Θεραπευτική κρέμα για Αιμορροΐδες η οποία καταπραΰνει και μειώνει τη φλεγμονή και τον ερεθισμό και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης.
  14.90

  Κρέμα με μοναδική φυσική φόρμουλα από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως , η οποία ανακουφίζει από τα συμπτώματα των αιμορροΐδων και την τοπική φαγούρα, καταπραΰνει και μειώνει τη φλεγμονή και τον ερεθισμό και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης. Μία απόλυτα φυσική λύση, καθώς η κρέμα αποτελείται από 100% φυσικά συστατικά, τα οποία ανακουφίζουν από τα συμπτώματα, ενώ τονώνουν και ενισχύουν τα αιμοφόρα αγγεία. Σε πρώτο επίπεδο η συγκεκριμένη κρέμα δρα ανακουφιστικά, αλλά σταδιακά στοχεύει στο πρόβλημα και το καταπολεμά.

              

 • Θεραπευτική κρέμα για Κατάκλιση και Επούλωση Πληγών με ισχυρή επουλωτική και ενυδατική δράση ιδανική για άτομα που βρίσκονται σε κατάκλιση.
  14.90

  Μία κρέμα με ισχυρή επουλωτική και ενυδατική δράση ιδανική για άτομα που βρίσκονται σε κατάκλιση. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό, εντελώς φυσικό προϊόν, το οποίο φτιάχνουν οι μοναχές της Ιεράς Μονής Αναλήψεως συνδυάζοντας παλιές συνταγές και καινούρια τεχνογνωσία. Η συγκεκριμένη κρέμα περιέχει μία σειρά από βότανα και έλαια, όπως το λιβανέλαιο και το λάδι στρουθοκαμήλου, τα οποία χάρη στις ιδιότητες τους βοηθούν το δέρμα να επουλωθεί γρηγορότερα, να ενυδατωθεί και να παραμένει προστατευμένο. Είναι το ιδανικό προϊόν για άτομα σε κατάκλιση, ώστε το δέρμα τους να λαμβάνει όλη τη φροντίδα που απαιτείται για να παραμένει υγιές.