Θεραπευτική κρέμα για Κατάκλιση και Επούλωση Πληγών 50ml

14.90

Μία κρέμα με ισχυρή επουλωτική και ενυδατική δράση ιδανική για άτομα που βρίσκονται σε κατάκλιση. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό, εντελώς φυσικό προϊόν, το οποίο φτιάχνουν οι μοναχές της Ιεράς Μονής Αναλήψεως συνδυάζοντας παλιές συνταγές και καινούρια τεχνογνωσία. Η συγκεκριμένη κρέμα περιέχει μία σειρά από βότανα και έλαια, όπως το λιβανέλαιο και το λάδι στρουθοκαμήλου, τα οποία χάρη στις ιδιότητες τους βοηθούν το δέρμα να επουλωθεί γρηγορότερα, να ενυδατωθεί και να παραμένει προστατευμένο. Είναι το ιδανικό προϊόν για άτομα σε κατάκλιση, ώστε το δέρμα τους να λαμβάνει όλη τη φροντίδα που απαιτείται για να παραμένει υγιές.

            

 

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

 

 

Ιδιότητες

Το νεράγκαθο είναι πολύ αποτελεσματικό κατά των παθήσεων του δέρματος, ενώ το σύμφυτο από αρχαιοτάτων χρόνων χρησιμοποιείται για την επούλωση των πληγών. Συγκεκριμένα, έχει ισχυρές επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες και συμβάλλει στην επούλωση των ουλών. Το shea butter είναι πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία, διαθέτει ενυδατικές, καταπραϋντικές, αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, ενώ προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες. Το λιβανέλαιο διαθέτει καταπληκτικές ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, επουλώνει αποτελεσματικά κοψίματα και πληγές, ενώ προστατεύει από τυχόν μόλυνση χάρη στις αντισηπτικές και αντιβακτηριακές του ιδιότητες.  Τέλος το λάδι στρουθοκαμήλου μειώνει τον ερεθισμό, τον κνησμό και τη φλεγμονή που προκαλούνται από δερματικές διαταραχές, ανακουφίζει τον πόνο και επουλώνει τις ουλές και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες A, D, E και F.

Που Ενδείκνυται

Η συγκεκριμένη κρέμα απευθύνεται σε άτομα, που το δέρμα τους παρουσιάζει πληγές από την κατάκλιση. 

Χρήση

Απλώστε την κρέμα στα σημεία του δέρματος, που απαιτείται μέχρι να απορροφηθεί καλά. 

Συστατικά

Νεράγκαθο, σύμφυτο, shea butter, λιβανέλαιο, λάδι στρουθοκαμήλου, βιταμίνες Α και Ε, χαμομηλέλαιο, έλαιο λεβάντας

 

100% Φυσικό Προϊόν

Θεραπευτική κρέμα για Κατάκλιση και Επούλωση Πληγών με ισχυρή επουλωτική και ενυδατική δράση ιδανική για άτομα που βρίσκονται σε κατάκλιση.

Θεραπευτική κρέμα για Κατάκλιση και Επούλωση Πληγών 50ml

14.90

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες