Έλαιο Στρουθοκάμηλου

Έλαιο Στρουθοκάμηλου

Το έλαιο στρουθοκάμηλου αποκαλείται από πολλούς ως το έλαιο της νεότητας, εξαιτίας της εκπληκτικής του ιδιότητας να «σβήνει» άμεσα τα σημάδια του χρόνου και να ανανεώνει το δέρμα, χαρίζοντας όλη την υγρασία που χρειάζεται, καθώς έχει πολύ ισχυρή ενυδατική δράση. 

Το έλαιο στρουθοκάμηλου «σβήνει» τα σημάδια του χρόνου και να ανανεώνει το δέρμα, καθώς έχει πολύ ισχυρή ενυδατική δράση.

Έχει διαπιστωθεί πως το έλαιο στρουθοκάμηλου φτάνει στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος «καταπολεμώντας» τις ρυτίδες με πολύ μεγαλύτερη επιτυχία από ότι άλλα συστατικά. Επιπλέον, έχει έντονη αντιφλεγμονώδη δράση και είναι μία πολύ καλή πηγή λιπαρών οξέων. Το συγκεκριμένο συστατικό συστήνεται ιδιαίτερα σε ξηρά δέρματα, γιατί ενυδατώνει σε βάθος και παράλληλα βοηθάει το δέρμα να διατηρεί αυτή την υγρασία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Επίσης, δε φράζει τους πόρους, βοηθά στην αντιμετώπιση τραυματισμών, στην επούλωση πληγών, ουλών, αλλά και εγκαυμάτων, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ψωρίασης, καταπραΰνει αλλεργίες και δερματίτιδες, μειώνει τη φαγούρα και την ερυθρότητα και συστήνεται σε περιπτώσεις αρθρίτιδας και μυϊκών πόνων. Επιπλέον μία από τις ιδιαίτερα σημαντικές ιδιότητες που διαθέτει το έλαιο στρουθοκάμηλου είναι ότι μειώνει την τριχόπτωση και  δυναμώνει τους θύλακες της τρίχας χαρίζοντας δυνατά και υγιή μαλλιά.  

Το έλαιο στρουθοκάμηλου «σβήνει» τα σημάδια του χρόνου και να ανανεώνει το δέρμα, καθώς έχει πολύ ισχυρή ενυδατική δράση.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

 • Θεραπευτική κρέμα για Κατάκλιση και Επούλωση Πληγών με ισχυρή επουλωτική και ενυδατική δράση ιδανική για άτομα που βρίσκονται σε κατάκλιση.
  14.90

  Μία κρέμα με ισχυρή επουλωτική και ενυδατική δράση ιδανική για άτομα που βρίσκονται σε κατάκλιση. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό, εντελώς φυσικό προϊόν, το οποίο φτιάχνουν οι μοναχές της Ιεράς Μονής Αναλήψεως συνδυάζοντας παλιές συνταγές και καινούρια τεχνογνωσία. Η συγκεκριμένη κρέμα περιέχει μία σειρά από βότανα και έλαια, όπως το λιβανέλαιο και το λάδι στρουθοκαμήλου, τα οποία χάρη στις ιδιότητες τους βοηθούν το δέρμα να επουλωθεί γρηγορότερα, να ενυδατωθεί και να παραμένει προστατευμένο. Είναι το ιδανικό προϊόν για άτομα σε κατάκλιση, ώστε το δέρμα τους να λαμβάνει όλη τη φροντίδα που απαιτείται για να παραμένει υγιές.

              

   

 • Μία θεραπευτική κρέμα από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως με πολλαπλή δράση για έκζεμα και ψωρίαση χωρίς κορτιζόνη και χημικά.
  14.90

  Μία κρέμα από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως με πολλαπλή δράση για έκζεμα και ήπια έως μέτρια μορφή ψωρίασης. Εμπλουτισμένη με πολύτιμα φυσικά συστατικά παρέχει θρέψη, άμεση ανακούφιση από τον κνησμό και παράλληλα ενισχύει την επούλωση, μειώνει τις ουλές, την ερυθρότητα και το πρήξιμο. Επιπλέον, χάρη στις εκπληκτικές ιδιότητες της επιτρέπει τον έλεγχο των εξάρσεων και βελτιώνει την υφή, αλλά και την εικόνα του προσβεβλημένου δέρματος. Δεν περιέχει κορτιζόνη και χημικά, με αποτέλεσμα να είναι ασφαλής για χρήση σε σώμα και πρόσωπο για μεγάλα χρονικά διαστήματα.