Ιπποκαστανιά

Ιπποκαστανιά

Η ιπποκαστανιά είναι σημαντική πηγή βιοφλαβονοειδών και προανθοκυανιδών, συστατικά, τα οποία φημίζονται για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, ενώ την ίδια ώρα περιέχει και ουσίες στυπτικές και τονωτικές του κυκλοφορικού συστήματος. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ιπποκαστανιά βοηθά σε μεγάλο βαθμό στα δερματικά προβλήματα, ενώ χρησιμοποιείται ευρέως σε προϊόντα περιποίησης, καθώς αναγεννά και δυναμώνει τα κύτταρα της επιδερμίδας, συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και θεωρείται σύμμαχος στη μάχη κατά της γήρανσης του δέρματος. 

Η ιπποκαστανιά βοηθά σε μεγάλο βαθμό στα δερματικά προβλήματα, ενώ χρησιμοποιείται ευρέως σε προϊόντα περιποίησης.

Επιπλέον, έχει διαπιστωθεί πως το έλαιο από την ιπποκαστανιά χρησιμοποιείται για την υγεία των φλεβών, καθώς προστατεύει και τονώνει τα τριχοειδή αγγεία, συμβάλλει στην καλύτερη ροή του αίματος, ανακουφίζει από πόνους και συμπτώματα όπως μυρμήγκιασμα, κνησμό, κόπωση και αίσθημα βάρους, που κατά κύριο λόγο οφείλονται στην κακή κυκλοφορία του αίματος στα πόδια. 

Συστήνεται, ακόμη στην καταπολέμηση των ρευματισμών, των κιρσών, της φλεβίτιδας, και των αιμορροΐδων, αλλά και μετά από τραυματισμούς ή αθλητικές κακώσεις. 

Η ιπποκαστανιά βοηθά σε μεγάλο βαθμό στα δερματικά προβλήματα, ενώ χρησιμοποιείται ευρέως σε προϊόντα περιποίησης.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

  • Θεραπευτική κρέμα για Αιμορροΐδες η οποία καταπραΰνει και μειώνει τη φλεγμονή και τον ερεθισμό και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης.
    14.90

    Κρέμα με μοναδική φυσική φόρμουλα από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως , η οποία ανακουφίζει από τα συμπτώματα των αιμορροΐδων και την τοπική φαγούρα, καταπραΰνει και μειώνει τη φλεγμονή και τον ερεθισμό και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης. Μία απόλυτα φυσική λύση, καθώς η κρέμα αποτελείται από 100% φυσικά συστατικά, τα οποία ανακουφίζουν από τα συμπτώματα, ενώ τονώνουν και ενισχύουν τα αιμοφόρα αγγεία. Σε πρώτο επίπεδο η συγκεκριμένη κρέμα δρα ανακουφιστικά, αλλά σταδιακά στοχεύει στο πρόβλημα και το καταπολεμά.