Κεραλοιφή με Νάρκισσο 30ml

10.90

Μία μοναστηριακή κεραλοιφή από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου, με 100% φυσικά συστατικά, η οποία δημιουργήθηκε για να ανακουφίζει από τους μυϊκούς πόνους. Τα περισσότερα από τα συστατικά της δρουν κατά του πόνου, χαλαρώνουν και παράλληλα έχουν αντιφλεγμονώδη δράση με αποτέλεσμα να ανακουφίζουν άμεσα τα συμπτώματα των αρθριτικών και των ρευματισμών όπως επίσης και τους μυϊκούς πόνους. Παρασκευάζεται μόνο με συστατικά που παρέχει απλόχερα η φύση, όπως το βαλσαμέλαιο, ο νάρκισσος, η καλέντουλα, φυσικά έλαια από βότανα και αγνό μελισσοκέρι, που δημιουργεί την ιδανική βάση για τη συγκεκριμένη κρέμα.

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Ο νάρκισσος διαθέτει χαλαρωτική δράση και θεωρείται ότι ηρεμεί το νευρικό σύστημα και το σώμα, ενώ χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της νευραλγίας. Το δενδρολίβανο χρησιμοποιείται ως αναλγητικό, βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος και ανακουφίζει από τα συμπτώματα της αρθρίτιδας και τους μυϊκούς πόνους. Το γαρύφαλλο διαθέτει ισχυρές αντισηπτικές ιδιότητες, αντιμετωπίζει τα κοψίματα και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος. Το βαλσαμέλαιο έχει μεγάλη επουλωτική, αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση και γι’ αυτό συστήνεται για μυϊκούς πόνους, αρθριτικά, πόνους στον αυχένα, αλλά και ρευματικά.

Που Ενδείκνυται

Η συγκεκριμένη κεραλοιφή χάρη στα συστατικά της, που έχουν επιλεγεί με μεγάλη προσοχή, δρα θετικά σε μυϊκούς πόνους, ρευματισμούς, αρθριτικά.

Χρήση

Με απαλές κινήσεις απλώνουμε μία μικρή ποσότητα της αλοιφής στο σημείο, που πονάει και κάνουμε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί εντελώς. Χρησιμοποιούμε για όσες μέρες χρειάζεται μέχρι να ανακουφιστούμε από τον πόνο. 

 

Γυναίκες σε εγκυμοσύνη ή περίοδο θηλασμού θα πρέπει να συμβουλευτούν το γιατρό τους πριν προβούν σε χρήση.

Συστατικά

Αγνό μελισσοκέρι, Αλκοολούχο διάλυμα Πρόπολης, Βαλσαμέλαιο, Έλαιο Ηλίανθου, Καλέντουλα, Δεντρολίβανο, Γαρύφαλλο, Θυμάρι, Πεύκο, Νάρκισσος.

 

100% Φυσικό Προϊόν

Κεραλοιφή με Νάρκισσο από τις μοναχές στην Ι.Μ Αγίου Νικολάου, η οποία δημιουργήθηκε για να ανακουφίζει από τους μυϊκούς πόνους.

Κεραλοιφή με Νάρκισσο 30ml

10.90

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες