Βάμμα με Πευκοβελόνες 50ml

12.90

Νέο -13% έκπτωση

Βάμμα με Πευκοβελόνες για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου με μοναστηριακή συνταγή από βελόνες Λευκού Πεύκου. Αυτό το βάμμα είναι πλούσιο σε δραστικές βιολογικές ουσίες, που υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύει από ιούς, κρυολογήματα και λοιμώξεις του αναπνευστικού. Βοηθάει στις αλλεργίες, στην πνευματική διαύγεια και έχει αντιοξειδωτική και αντικαρκινική δράση.

            

Παράδοση σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Οι Πευκοβελόνες είναι πλούσιες σε Βιταμίνη C  και Βιταμίνη Α και είναι γνωστές για την ισχυρή αντιοξειδωτική τους δράση . Είναι η βασική πηγή της προανθοκυανιδίνης ή αλλιώς πυκνογενόλης που οφείλουν την αντιοξειδωτική τους δράση. Προστατεύουν από την γρίπη και το κοινό κρυολόγημα μέχρι ρινικές και βρογχικές λοιμώξεις. Βοηθάνε στην απορρόφηση σιδήρου και παρέχουν ενέργεια και πνευματική διαύγεια. Μπορούν, επίσης, να προστατέψουν το κυτταρικό DNA από τις οξειδωτικές βλάβες και τις κυτταρικές μεταλλάξεις που μπορούν να οδηγήσουν σε καρκίνο.

Που Ενδείκνυται

Το συγκεκριμένο βάμμα ενδείκνυται για άτομα που επιθυμούν με φυσικό τρόπο να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους.

Χρήση

Η χρήση του αλκοόλ στα βάμματα διασφαλίζει την παρουσία των υδατοδιαλυτών και λιποδιαλυτών συστατικών του βοτάνου στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, συντελεί στην απορρόφηση του προϊόντος από τον οργανισμό αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη δράση και την αποτελεσματικότητα του. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποφύγετε τη λήψη αλκοόλ διαλύστε το βάμμα σε ζεστό νερό. Στη συνέχεια αφήστε το για λίγα λεπτά, ώστε να εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ.

 

Συστήνεται οι ενήλικες να λαμβάνουν 10 – 15 σταγόνες σε λίγο νερό, πρωί – βράδυ για διάστημα 10 ημερών. Κάνουμε  παύση 10 ημέρες και επαναλαμβάνουμε με την ίδια δοσολογία.

Δεν πρέπει να καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, καθώς και από παιδιά κάτω των 12 ετών.

Συστατικά

Βελόνες Λευκού Πεύκου, Αλκοόλη 50%

 

100% Φυσικό Προϊόν

Βάμμα με Πευκοβελόνες για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου με μοναστηριακή συνταγή.

Βάμμα με Πευκοβελόνες 50ml

12.90

Παράδοση σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες