Βάμμα με Γαϊδουράγκαθο Παγγαίου 50ml

-13% έκπτωση

Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

Το βάμμα από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου , από σπόρους γαϊδουράγκαθου Παγγαίου Όρους, είναι ο ιδανικός τρόπος ώστε ο οργανισμός να επωφεληθεί από τις εκπληκτικές ιδιότητες του συγκεκριμένου βοτάνου, το οποίο συστήνεται για τη βελτίωση της λειτουργίας του συκωτιού. Επιπλέον, περιέχει την ουσία σιλυμαρίνη, η οποία έχει δέκα φορές ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση από τη βιταμίνη Ε και αποτρέπει την καταστρεπτική δράση των ελευθέρων ριζών. Αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο βάμμα έχει ισχυρή αποτοξινωτική δράση και συστήνεται, επίσης, σε άτομα που έχουν εκτεθεί σε χημικές ουσίες.

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Το βάμμα γαϊδουράγκαθου θεωρείται ότι έχει ηπατοπροστατευτική δράση, ενώ είναι αποτοξινωτικό, αντιοξειδωτικό, καταπραϋντικό, εφιδρωτικό, διουρητικό, τονωτικό και αντιφλεγμονώδες. Έτσι χρησιμοποιείται για την τόνωση του πεπτικού συστήματος, για αποτοξίνωση του οργανισμού και ειδικότερα του ήπατος μετά από κατάχρηση αλκοόλ, φαρμάκων, ηπατικής δηλητηρίασης ή ηπατίτιδας, για μείωση της χοληστερόλης, αλλά και σε περιπτώσεις ατόμων με λιπώδες ήπαρ. Ακόμη βοηθά στην καλή λειτουργία χοληδόχου κύστης, ενώ επιπλέον θεωρείται καλό αιμοστατικό, ενώ βοηθά σε περιπτώσεις με έκζεμα και ψωρίαση. 

Που Ενδείκνυται

Το βάμμα γαϊδουράγκαθου απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε άτομα που θέλουν να προστατεύσουν το συκώτι τους και τη χοληδόχο κύστη ή θέλουν να μειώσουν τα συμπτώματα από παθήσεις του ήπατος, αλλά και για αποτοξίνωση του οργανισμού.

Χρήση

Η χρήση του αλκοόλ στα βάμματα διασφαλίζει την παρουσία των υδατοδιαλυτών και λιποδιαλυτών συστατικών του βοτάνου στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, συντελεί στην απορρόφηση του προϊόντος από τον οργανισμό αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη δράση και την αποτελεσματικότητα του. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποφύγετε τη λήψη αλκοόλ διαλύστε το βάμμα σε ζεστό νερό. Στη συνέχεια αφήστε το για λίγα λεπτά, ώστε να εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ.

 

Συστήνεται οι ενήλικες να λαμβάνουν 15 – 20 σταγόνες σε λίγο νερό, πρωί – βράδυ για διάστημα 10 ημερών. Κάνουμε  παύση 10 ημέρες και επαναλαμβάνουμε με την ίδια δοσολογία.

Δεν πρέπει να καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, καθώς και από παιδιά κάτω των 12 ετών.

Συστατικά

Σπόροι από Γαϊδουράγκαθο Παγγαίου, Αιθανόλη 50%

 

100% Φυσικό Προϊόν

Βάμμα με Γαϊδουράγκαθο Παγγαίου από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου, το οποίο συστήνεται για τη βελτίωση της λειτουργίας του συκωτιού.

Βάμμα με Γαϊδουράγκαθο Παγγαίου 50ml

Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες