Γαϊδουράγκαθο

Γαϊδουράγκαθο

Το… ταπεινό γαϊδουράγκαθο είναι ένα συστατικό, που χρησιμοποιείται σε πολλά προϊόντα περιποίησης, καθώς έχει προκύψει από έρευνες ότι διαθέτει μία σειρά από ευεργετικές ιδιότητες. Από παλιά θεωρείται πως το γαϊδουράγκαθο βοηθά στην πέψη και γενικότερα σε προβλήματα του πεπτικού συστήματος, ωστόσο έχει πλέον διαπιστωθεί πως διαθέτει στοιχεία που το καθιστούν αναντικατάστατο σύμμαχο για το δέρμα. 

Το γαϊδουράγκαθο επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, αναζωογονεί την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα και να βοηθά το ευαίσθητο δέρμα.

Συγκεκριμένα, διαθέτει εξαιρετικά ισχυρές  αντιοξειδωτικές, αποτοξινωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, με συνέπεια να χρησιμοποιείται για να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, να αναζωογονεί την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα και να βοηθά το ευαίσθητο, ερεθισμένο και με ακμή δέρμα χάρη στην αντιφλεγμονώδη δράση του. 

Επίσης, χρησιμοποιείται και σε δέρμα με έκζεμα ή ψωρίαση , καθώς καθαρίζει και ανακουφίζει από τα ενοχλητικά συμπτώματα των δερματικών προβλημάτων. Το συγκεκριμένο συστατικό ενυδατώνει το δέρμα, έχει μαλακτικές ιδιότητες και προλαμβάνει τη φωτογήρανση, καθώς έχει την ιδιότητα να αποκαθιστά τις φθορές των κυττάρων από την ηλιακή ακτινοβολία προστατεύοντας το δέρμα. 

Το γαϊδουράγκαθο επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, αναζωογονεί την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα και να βοηθά το ευαίσθητο δέρμα.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

 • βάμμα με αγκινάρα και γαϊδουράγκαθο -13% έκπτωση
  12.90

  Βάμμα με Αγκινάρα και Γαϊδουράγκαθο για την αντιμετώπιση της Χοληστερίνης από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως με μοναστηριακή συνταγή από φρέσκα βότανα Παγγαίου. Αυτό το βάμμα είναι πλούσιο σε δραστικές βιολογικές ουσίες,  που υποστηρίζουν το κυκλοφορικό και ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθάει στη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης στο αίμα, ενώ ενισχύει και καθαρίζει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Η φυσική λύση για τη μείωση των επιπέδων της χοληστερίνης και την αποτελεσματική ρύθμιση των τριγλυκεριδίων, ενώ παράλληλα προστατεύει την καρδιά.

              

 • Βάμμα με Γαϊδουράγκαθο Παγγαίου από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου, το οποίο συστήνεται για τη βελτίωση της λειτουργίας του συκωτιού. -13% έκπτωση
  12.90

  Το βάμμα από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου , από σπόρους γαϊδουράγκαθου Παγγαίου Όρους, είναι ο ιδανικός τρόπος ώστε ο οργανισμός να επωφεληθεί από τις εκπληκτικές ιδιότητες του συγκεκριμένου βοτάνου, το οποίο συστήνεται για τη βελτίωση της λειτουργίας του συκωτιού. Επιπλέον, περιέχει την ουσία σιλυμαρίνη, η οποία έχει δέκα φορές ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση από τη βιταμίνη Ε και αποτρέπει την καταστρεπτική δράση των ελευθέρων ριζών. Αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο βάμμα έχει ισχυρή αποτοξινωτική δράση και συστήνεται, επίσης, σε άτομα που έχουν εκτεθεί σε χημικές ουσίες.