Βάμμα με Αγκινάρα και Γαϊδουράγκαθο 50ml

-13% έκπτωση

Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

Βάμμα με Αγκινάρα και Γαϊδουράγκαθο για την αντιμετώπιση της Χοληστερίνης από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως με μοναστηριακή συνταγή από φρέσκα βότανα Παγγαίου. Αυτό το βάμμα είναι πλούσιο σε δραστικές βιολογικές ουσίες,  που υποστηρίζουν το κυκλοφορικό και ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθάει στη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης στο αίμα, ενώ ενισχύει και καθαρίζει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Η φυσική λύση για τη μείωση των επιπέδων της χοληστερίνης και την αποτελεσματική ρύθμιση των τριγλυκεριδίων, ενώ παράλληλα προστατεύει την καρδιά.

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Κωδικός προϊόντος: 11001201 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Ιδιότητες

Η αγκινάρα μειώνει τις τιμές του λίπους στο αίμα, τα τριγλυκερίδια και συμβάλλει στη βελτίωση των τιμών της χοληστερόλης. Ο ταραξάκος έχει τη δυνατότητα να αποτοξινώνει τον οργανισμό, καθώς καθαρίζει αποτελεσματικά το αίμα από τις βλαβερές τοξίνες που συγκεντρώνονται στο σώμα και επιπλέον είναι διουρητικός, χωρίς ωστόσο να στερεί από τον οργανισμό το κάλιο, αφού ο ίδιος περιέχει μεγάλη ποσότητα κάλιου και αναπληρώνει τις όποιες απώλειες του οργανισμού. Το γαϊδουράγκαθο συμβάλλει στη διάλυση του λίπους που συσσωρεύεται στα αγγεία και βοηθά στην καλή λειτουργία της χολής, ενώ το σκόρδο χρησιμοποιείται για τη μείωση της χοληστερίνης, της υψηλής πίεσης, αλλά και για τη ρύθμιση των επιπέδων σάκχαρου στο αίμα.

Που Ενδείκνυται

Το συγκεκριμένο βάμμα ενδείκνυται για άτομα που επιθυμούν με φυσικό τρόπο να μειώσουν τα επίπεδα χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων, προστατεύοντας τη σωστή λειτουργία του καρδιοαγγειακού τους συστήματος.

Χρήση

Η χρήση του αλκοόλ στα βάμματα διασφαλίζει την παρουσία των υδατοδιαλυτών και λιποδιαλυτών συστατικών του βοτάνου στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, συντελεί στην απορρόφηση του προϊόντος από τον οργανισμό αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη δράση και την αποτελεσματικότητα του. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποφύγετε τη λήψη αλκοόλ διαλύστε το βάμμα σε ζεστό νερό. Στη συνέχεια αφήστε το για λίγα λεπτά, ώστε να εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ.

 

Συστήνεται οι ενήλικες να λαμβάνουν 15 – 20 σταγόνες σε λίγο νερό, πρωί – βράδυ για διάστημα 10 ημερών. Κάνουμε  παύση 10 ημέρες και επαναλαμβάνουμε με την ίδια δοσολογία.

Δεν πρέπει να καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, καθώς και από παιδιά κάτω των 12 ετών.

Συστατικά

Αγκινάρα, γαϊδουράγκαθο, ταραξάκο, σκόρδο, αιθανόλη 40-50%

 

100% Φυσικό Προϊόν

βάμμα με αγκινάρα και γαϊδουράγκαθο

Βάμμα με Αγκινάρα και Γαϊδουράγκαθο 50ml

Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες