Αγκινάρα

Αγκινάρα

Η γνωστή σε όλους μας αγκινάρα, μπορεί να προήλθε ιστορικά από την Αφρική καλλιεργείται όμως σε όλες τις χώρες της Νότιας Ευρώπης και στην Ελλάδα συγκεκριμένα σε Αργολίδα, Μεσσηνία, Λακωνία, Ηλεία, Κρήτη, Κέρκυρα κ.α

Η αγκινάρα μειώνει τις τιμές του λίπους στο αίμα, τα τριγλυκερίδια και συμβάλλει στη βελτίωση των τιμών της χοληστερόλης.

Εκτός από την νοστιμιά της έχει και πολλά οφέλη αφού περιέχει βιταμίνες Α, C, του συμπλέγματος Β, ασβέστιο και φώσφορο. Η αγκινάρα μειώνει τις τιμές του λίπους στο αίμα, τα τριγλυκερίδια και συμβάλλει στη βελτίωση των τιμών της χοληστερόλης. Αυξάνουν την καλή χοληστερόλη (HDL) και μειώνουν την κακή χοληστερόλη (LDL). Είναι τέλειες για την μείωση της κακής χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων που στην σύγχρονη εποχή είναι πλέον αρκετά συχνό φαινόμενο λόγω των “κακών” διατροφικών μας συνηθειών.

Aν θέλετε να «ρίξετε» λοιπόν τη χοληστερίνη σας, εντάξτε στο διαιτολόγιό σας τις αγκινάρες και δεν θα το μετανοιώσετε.

Η αγκινάρα μειώνει τις τιμές του λίπους στο αίμα, τα τριγλυκερίδια και συμβάλλει στη βελτίωση των τιμών της χοληστερόλης.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

  • βάμμα με αγκινάρα και γαϊδουράγκαθο -13% έκπτωση
    Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

    Βάμμα με Αγκινάρα και Γαϊδουράγκαθο για την αντιμετώπιση της Χοληστερίνης από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως με μοναστηριακή συνταγή από φρέσκα βότανα Παγγαίου. Αυτό το βάμμα είναι πλούσιο σε δραστικές βιολογικές ουσίες,  που υποστηρίζουν το κυκλοφορικό και ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθάει στη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης στο αίμα, ενώ ενισχύει και καθαρίζει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Η φυσική λύση για τη μείωση των επιπέδων της χοληστερίνης και την αποτελεσματική ρύθμιση των τριγλυκεριδίων, ενώ παράλληλα προστατεύει την καρδιά.