Ταραξάκος

Ταραξάκος

Ο ταραξάκος χρησιμοποιείται για μία σειρά από προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν σε έναν οργανισμό και η ρήση του είναι γνωστή από πολύ παλιά. Αξίζει να αναφερθεί πως περιέχει μία τεράστια ποικιλία θρεπτικών συστατικών και συγκεκριμένα βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες, ενώ είναι πλούσιο σε β-καροτένιο, ένα αντιοξειδωτικό που προστατεύει από κυτταρικές βλάβες.

Ο ταραξάκος χρησιμοποιείται για μία σειρά από προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν στον οργανισμό και η ρήση του είναι γνωστή από πολύ παλιά.

Μάλιστα, αυτό που κάνει τον ταραξάκο να ξεχωρίζει είναι πως χρησιμοποιείται ευρέως ως διουρητικό και καθαρτικό, ωστόσο περιέχει μεγάλη ποσότητα καλίου, ώστε να αναπληρώνεται η όποια απώλεια του. Επίσης, ο ταραξάκος συμβάλλει στη διατήρηση του σακχάρου σε φυσιολογικά επίπεδα, ενώ βοηθά στο αδυνάτισμα, καθώς έχει την ιδιότητα να μειώνει την απορρόφηση του λίπους, αλλά και στην υπέρταση.

Ακόμη, βοηθά στην πέψη, μειώνει το ουρικό οξύ και τη χοληστερίνη, καταπολεμά την κατακράτηση υγρών, θεωρείται αντιβηχικό και συστήνεται σε λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού και έχει αποτοξινωτική δράση. Ωστόσο, ο ταραξάκος έχει οφέλη και για την υγεία της επιδερμίδας, καθώς προστατεύει το δέρμα από τις βλάβες που προκαλεί η υπεριώδης ακτινοβολία, καταπολεμά τα δερματικά προβλήματα, όπως η ακμή και το έκζεμα και μειώνει τα συμπτώματα τους, όπως η ενοχλητική φαγούρα.

Ο ταραξάκος χρησιμοποιείται για μία σειρά από προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν στον οργανισμό και η ρήση του είναι γνωστή από πολύ παλιά.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

  • βάμμα με αγκινάρα και γαϊδουράγκαθο -13% έκπτωση
    Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

    Βάμμα με Αγκινάρα και Γαϊδουράγκαθο για την αντιμετώπιση της Χοληστερίνης από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως με μοναστηριακή συνταγή από φρέσκα βότανα Παγγαίου. Αυτό το βάμμα είναι πλούσιο σε δραστικές βιολογικές ουσίες,  που υποστηρίζουν το κυκλοφορικό και ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθάει στη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης στο αίμα, ενώ ενισχύει και καθαρίζει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Η φυσική λύση για τη μείωση των επιπέδων της χοληστερίνης και την αποτελεσματική ρύθμιση των τριγλυκεριδίων, ενώ παράλληλα προστατεύει την καρδιά.