Έλαιο για την Ονυχομυκητίαση 10ml

9.90

Ένα απόλυτα φυσικό προϊόν το συγκεκριμένο λάδι ονυχομυκητίασης από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως είναι η ιδανική λύση για όσους ταλαιπωρούνται από το συγκεκριμένο πρόβλημα. Με μία σειρά από φυτικά έλαια όπως το αμυγδαλέλαιο, το tea tree oil, το ριγανέλαιο, αλλά και το γαρυφαλέλαιο, τα οποία διαθέτουν ισχυρές αντισηπτικές, αντιμικροβιακές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες το συγκεκριμένο προϊόν υπόσχεται να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα, που ταλαιπωρεί σημαντικό αριθμό ατόμων και μάλιστα με απόλυτα φυσικό τρόπο και χωρίς χημικά.

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Το λάδι ονυχομυκητίασης περιέχει, μεταξύ άλλων, αμυγδαλέλαιο, το οποίο διαθέτει ενυδατικές, καταπραϋντικές, επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ είναι πλούσιο σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και λιπαρά οξέα. Επιπλέον, περιέχει tea tree, που φημίζεται για τις ισχυρές αντιμικροβιακές και αντιμυκητιασικές του ιδιότητες, θυμάρι, το οποίο διαθέτει αντιπαρασιτικές, αντισηπτικές, αντιμυκητιασικές και αντιρευματικές ιδιότητες, λάδι λεβάντας με αντισηπτική και επουλωτική δράση, έλαιο ρίγανης, το οποίο  εμφανίζει σημαντικές αντιμικροβιακές ιδιότητες και έχει την ικανότητα να δημιουργεί ένα μη φιλικό περιβάλλον για τα βακτήρια τους ιούς και τους μύκητες.

Που Ενδείκνυται

Το συγκεκριμένο προϊόν συστήνεται σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ονυχομυκητιάσεων και επιθυμούν μία φυσική και αποτελεσματική λύση.

Χρήση

Σε καθαρή και στεγνή περιοχή, βάζουμε 2 ή 3 σταγόνες ελαίου στο νύχι ή νύχια που παρουσιάζουν το πρόβλημα και τρίβουμε απαλά μέχρι να απορροφηθεί. Επαναλαμβάνουμε 3-4 φορές ημερησίως αναλόγως του μεγέθους του προβλήματος. Έπειτα μειώνουμε σταδιακά τις επαναλήψεις. 

 

* Ιδανικά χρησιμοποιούμε καινούρια πετσέτα και κάλτσες κάθε φορά.

Συστατικά

Αμυγδαλέλαιο, tea tree oil, ριγανέλαιο, θυμάρι, βιταμίνη Ε, γαρυφαλέλαιο, έλαιο λεβάντας

 

100% Φυσικό Προϊόν

Έλαιο για την Ονυχομυκητίαση από τις μοναχές στην Ι.Μ Αναλήψεως. Είναι η ιδανική λύση για όσους ταλαιπωρούνται από το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Έλαιο για την Ονυχομυκητίαση 10ml

9.90

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες