Τεϊόδεντρο

Τεϊόδεντρο

Το έλαιο από τεϊόδεντρο είναι άριστο αντισηπτικό, αντιμυκητιασικό και αντιβακτηριδιακό, ενώ χρησιμοποιείται ευρέως και σε περιπτώσεις επούλωσης πληγών. Διαθέτει μοναδικές ιδιότητες και γι’ αυτό είναι ένα από τα πιο γνωστά φυσικά συστατικά, το οποίο συστήνεται για το λιπαρό δέρμα.

Το έλαιο από τεϊόδεντρο είναι αντισηπτικό, αντιμυκητιασικό και αντιβακτηριδιακό, ενώ χρησιμοποιείται και σε περιπτώσεις επούλωσης πληγών.

Το έλαιο από τεϊόδεντρο χρησιμοποιείται πλέον σε πολλά προϊόντα για την ακμή, την οποία μειώνει αισθητά καταπολεμώντας τα συμπτώματα της, όπως το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα, ενώ συστήνεται και σε περιπτώσεις εκζέματος και ψωρίασης μειώνοντας το ερεθισμένο και με κοκκινίλες δέρμα. Ακόμη, έχει διαπιστωθεί ότι το έλαιο τεϊόδεντρου αποτρέπει τη δημιουργία ουλώδους ιστού, γεγονός που βοηθά στη γρήγορη επούλωση των πληγών, ακόμη προστατεύει από μολύνσεις και μειώνει τα σημάδια της ακμής.

Επίσης, το συγκεκριμένο συστατικό χρησιμοποιείται και για την καταπολέμηση της ξηροδερμίας αφήνοντας το δέρμα πιο ενυδατωμένο, απαλό και ελαστικό, ενώ χάρη στις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες μπορεί να μειώσει τις ρυτίδες και τα σημάδια του χρόνου. Το έλαιο τεϊόδεντρου, όμως, δυναμώνει και τα μαλλιά και μειώνει την τριχόπτωση και την πιτυρίδα, καταπολεμάει τις μυκητιάσεις των νυχιών, μειώνει τα συμπτώματα της γρίπης και του κρυολογήματος, όπως το βήχα και βοηθά στην αντιμετώπιση της κακοσμίας των ποδιών.

Το έλαιο από τεϊόδεντρο είναι αντισηπτικό, αντιμυκητιασικό και αντιβακτηριδιακό, ενώ χρησιμοποιείται και σε περιπτώσεις επούλωσης πληγών.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

  • Σαπούνι με Ενεργό Άνθρακα και Έλαιο Τεϊόδεντρου το οποίο δημιουργήθηκε για την αποτοξίνωση της επιδερμίδας και τη ρύθμιση της λιπαρότητας.Σαπούνι με Ενεργό Άνθρακα και Έλαιο Τεϊόδεντρου το οποίο δημιουργήθηκε για την αποτοξίνωση της επιδερμίδας και τη ρύθμιση της λιπαρότητας.
    4.50

    Σαπούνι για πρόσωπο και σώμα εμπλουτισμένο με ενεργό άνθρακα και έλαιο από τεϊόδενδρο, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την αποτοξίνωση της επιδερμίδας, αλλά και τη ρύθμιση της λιπαρότητας. Το σαπούνι αυτό περιέχει, επίσης, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο διαθέτει έντονη αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση. Επιπλέον, ο ενεργός άνθρακας καθαρίζει σε βάθος και απομακρύνει βρωμιά, ρύπους και τοξίνες από το δέρμα χαρίζοντας του μια υπέροχη φυσική λάμψη. Αξίζει να αναφερθεί ότι πρόκειται για προϊόν ψυχρής έκθλιψης, το οποίο διατηρεί όλες τις ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών του.