Μάρκα:Spell

Σκληρυντική Θεραπεία Ενδυνάμωσης Νυχιών με Φυσική Πούδρα Διαμαντιού 11ml

14.20

Το Spell Express Hardener σκληραίνει και περιποιείται τα κατεστραμμένα νύχια, ενώ βοηθά και στη γρήγορη ανάπτυξη τους. Κάνει τα αδύναμα νύχια πιο γερά και υγιή εις βάθος, αφού δεν περιέχει τοξικές ουσίες, όπως φορμαλδεΰδη και τολουόλη. Κάνει πιο λεία την επιφάνεια τους και καταπολεμά αποτελεσματικά το ξεφλούδισμα, αποτρέποντας το σπάσιμο των νυχιών. Περιέχει Diamond Powder που βοηθά στην ενίσχυση και προστασία των νυχιών.

         

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Κωδικός προϊόντος: 22000701 Κατηγορίες: ,

Που Ενδείκνυται

Ιδανική θεραπεία για αδύναμα και ταλαιπωρημένα νύχια που έχουν ταλαιπωρηθεί και εξασθενήσει από τη συχνή χρήση μετά από τεχνικές εφαρμογές, ημιμόνιμο μανικιούρ και τεχνητά νύχια με τζελ και ακρυλικό.

Χρήση

Σε καθαρά νύχια απαλλαγμένα από βερνίκια, την 1η μέρα απλώνουμε ενα στρώμα Spell Express Hardener στην επιφάνεια των νυχιών, σαν να τα βάφουμε με μανώ, τη 2η μέρα ξανά από πάνω ένα δεύτερο στρώμα, την 3η μέρα αφαιρέστε με το Spell ξεβαφτικό χωρίς ακετόνη και ξαναρχίστε από την αρχή με ένα στρώμα σε όλα τα νύχια. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία για 2 εβδομάδες.

 

Κατά τη διάρκεια αυτών των 2 εβδομάδων, δεν πρέπει να φοράτε άλλο βερνίκι νυχιών. Μετά από αυτό, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε εβδομαδιαίως ως base coat κάτω από το βερνίκι χρώματος για επιπλέον μια βδομάδα.

Εναλλακτική λύση: Μπορείτε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα θεραπείας ενός μήνα ως base coat κάτω από το βερνίκι χρώματος.

Συστατικά

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Cellulose Acetate Butyrate, Adipic Acid / Neopentyl Glycol / Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol, Styrene / Acrylates Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Diamond Powder, Ci77891

Σκληραίνει και περιποιείται τα κατεστραμμένα νύχια, ενώ βοηθά και στη γρήγορη ανάπτυξη τους. Κάνει τα αδύναμα νύχια πιο γερά και υγιή.

Σκληρυντική Θεραπεία Ενδυνάμωσης Νυχιών με Φυσική Πούδρα Διαμαντιού 11ml

14.20

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες