Θυμάρι

Θυμάρι

Το θυμάρι είναι ένα αρωματικό βότανο, το οποίο σίγουρα έχει ξεχωριστή θέση στην Μεσογειακή κουζίνα, ωστόσο από μελέτες που έχουν διεξαχθεί προκύπτει πως τα οφέλη του είναι πολύ περισσότερα από την υπέροχη γεύση και το άρωμα του, καθώς ενισχύει τον οργανισμό, ενώ χρησιμοποιείται ακόμη και σε προϊόντα περιποίησης. 

Το θυμάρι συμβάλλει στη ρύθμιση της πίεσης, στην παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, ενώ έχει θερμαντική και τονωτική δράση στο δέρμα.

Συγκεκριμένα, έχει αντιπαρασιτικές, αντισηπτικές, αντιμυκητιασικές και αντιρευματικές ιδιότητες, ενώ χρησιμοποιείται ακόμη και για το κοινό κρυολόγημα, καθώς και σε βρογχίτιδες, αλλά και στον πονόλαιμο. Το θυμάρι περιέχει βιταμίνες της ομάδας Β, βιταμίνη Α, βιταμίνη C και φολικό οξύ, σίδηρο, ασβέστιο και κάλιο και γι’ αυτό συμβάλλει στη ρύθμιση της πίεσης, στην παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και καταπολεμά τις φλεγμονές και τους πόνους της αρθρίτιδας, ενώ έχει θερμαντική και τονωτική δράση στο δέρμα και βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος. 

Επίσης, από έρευνες που έχουν γίνει έχει διαπιστωθεί πως τα συστατικά, που περιέχει το θυμάρι καθαρίζουν το δέρμα και βοηθούν στην καταπολέμηση της ακμής αφήνοντας το δέρμα υγιές και ανανεωμένο, ενώ χρησιμοποιείται, ακόμη, στους πόνους των αρθρώσεων, καθώς και στα μαλλιά για την καταπολέμηση της πιτυρίδας. 

Το θυμάρι συμβάλλει στη ρύθμιση της πίεσης, στην παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, ενώ έχει θερμαντική και τονωτική δράση στο δέρμα.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

 • Έλαιο για την Ονυχομυκητίαση από τις μοναχές στην Ι.Μ Αναλήψεως. Είναι η ιδανική λύση για όσους ταλαιπωρούνται από το συγκεκριμένο πρόβλημα.
  9.90

  Ένα απόλυτα φυσικό προϊόν το συγκεκριμένο λάδι ονυχομυκητίασης από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως είναι η ιδανική λύση για όσους ταλαιπωρούνται από το συγκεκριμένο πρόβλημα. Με μία σειρά από φυτικά έλαια όπως το αμυγδαλέλαιο, το tea tree oil, το ριγανέλαιο, αλλά και το γαρυφαλέλαιο, τα οποία διαθέτουν ισχυρές αντισηπτικές, αντιμικροβιακές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες το συγκεκριμένο προϊόν υπόσχεται να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα, που ταλαιπωρεί σημαντικό αριθμό ατόμων και μάλιστα με απόλυτα φυσικό τρόπο και χωρίς χημικά.

              

 • Έλαιο για την Οστεοαρθρίτιδα ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους, καθώς και πόνους από ρευματισμούς και οστεοαρθρίτιδα.
  14.90

  Έλαιο για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της οστεοαρθρίτιδας. Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελείται μόνο από φυσικά συστατικά, όπως η άρνικα, η καλέντουλα και το θυμάρι, τα οποία έχει διαπιστωθεί ότι διαθέτουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, ανακουφίζουν από μυϊκούς πόνους, καθώς και πόνους από ρευματισμούς και οστεοαρθρίτιδα, ενώ μειώνουν τα πρηξίματα. Οι μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως δημιούργησαν ένα προϊόν, που κλείνει μέσα του τη σοφία της φύσης, αλλά και τη γνώση που έχει προκύψει από σύγχρονες μελέτες, πάντοτε με γνώμονα τους το σεβασμό προς το συνάνθρωπο. 

              

 • κρέμα για φτέρνες γόνατα και αγκώνες με ουρία και μελισσοκέρι
  10.00

  Κρέμα επανόρθωσης και προστασίας των σκασμένων φτερνών με ουρία και βιολογικό κερί μέλισσας. Μία ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία βιολογικών εκχυλισμάτων, για τη πλήρη επανόρθωση του σκασμένου δέρματος και την ταχεία επαναφορά της εντυπωσιακής εμφάνισης στην περιοχή των φτερνών. Χάρη στα πολύτιμα συστατικά της η συγκεκριμένη κρέμα αφαιρεί άμεσα τους νεκρούς και σκασμένους ιστούς, ενυδατώνει βαθιά και μαλακώνει την πολύ ξηρή επιδερμίδα, διεγείρει την κυτταρική ανάπλαση και επαναφέρει γρήγορα την εντυπωσιακή εμφάνιση στην κατεστραμμένη περιοχή. Μη λιπαρή, λεπτή υφή.