Κεραλοιφή με Μαστίχα Χίου 30ml

11.90

Ένα απόλυτα φυσικό μοναστηριακό προϊόν, η συγκεκριμένη κεραλοιφή δημιουργήθηκε από τις μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου, για να προσφέρει ανακούφιση σε μία σειρά από δερματικά προβλήματα. Χάρη στα συστατικά της μεταξύ των οποίων,το πολύτιμο μαστιχέλαιο, η πρόπολη, η αλόη, το σπαθόλαδο, αλλά και το μέλι καστανιάς, διαθέτει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις, αναπλαστικές, αλλά και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Μία παραδοσιακή κεραλοιφή, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία σειρά από δερματικά προβλήματα και συγκεκριμένα σε μυκητιάσεις, εγκαύματα, δερματικούς ερεθισμούς, αλλά και σε πληγές για την αντισηπτική της δράση.

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Το μαστιχέλαιο βοηθά στον καθαρισμό του δέρματος σε βάθος, προσφέρει προστασία κατά του γήρατος, εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη ελαστικότητα του δέρματος και έχει ιδιαίτερα ισχυρές αντιβακτηριακές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Η πρόπολη διαθέτει ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιϊκή, αντιμυκητιασική, αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Επίσης, έχει αναλγητική δράση και επιταχύνει την διαδικασία της επούλωσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι αποτελεί το δομικό υλικό της κυψέλης των μελισσών, καθώς χρησιμοποιείται για την προστασία και αποστείρωση της. Το βαλσαμέλαιο επανορθώνει και ανακουφίζει από τους δύσκολους ερεθισμούς, ενώ παρέχει αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδη προστασία. Ακόμη, το μέλι καστανιάς είναι πλούσιο σε μία σειρά ιχνοστοιχείων, έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και φημίζεται για τις αντισηπτικές, αντιβακτηριδιακές, απολυμαντικές και επουλωτικές ιδιότητες του.

Που Ενδείκνυται

Η συγκεκριμένη κεραλοιφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να προσφέρει ανακούφιση σε μία σειρά από δερματικά προβλήματα και συγκεκριμένα σε μυκητιάσεις, εγκαύματα, δερματικούς ερεθισμούς, αλλά και σε πληγές λόγω της αντισηπτικής της δράσης.

Χρήση

Συστήνεται επάλειψη στην πάσχουσα περιοχή τουλάχιστον δύο φορές τη μέρα.

 

Γυναίκες σε εγκυμοσύνη ή περίοδο θηλασμού θα πρέπει να συμβουλευτούν το γιατρό τους πριν προβούν σε χρήση.

Συστατικά

Μελισσοκέρι, μαστιχέλαιο, πρόπολη, αλόη, σπαθόλαδο, καλέντουλα, χαμομηλέλαιο, μέλι καστανιάς, λεβάντα, βούτυρο καριτέ, βιταμίνη E.

 

100% Φυσικό Προϊόν

κεραλοιφή με μαστίχα χίου

Κεραλοιφή με Μαστίχα Χίου 30ml

11.90

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες