Μάρκα:Spell

Quick Dry Τοp Coat 11ml

9.10

Γυαλιστικό νυχιών που χαρίζει έντονη λάμψη και περιέχει 10 λιγότερα τοξικά συστατικά. Χάρη στην ειδική του σύνθεση προσφέρει γρήγορο στέγνωμα έως και 60 δεύτερα. Το γυαλιστικό προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα προστατεύοντας τη φθορά του από φυσικούς παράγοντες. Για να δώσετε επιπλέον λάμψη, και μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα, μπορείτε να το εφαρμόσετε όσο συχνά θέλετε έτσι ώστε να προστατεύσετε τη λάμψη του χρώματος. Η ρευστή υφή του παρέχει απίστευτα εύκολη και ομοιόμορφη εφαρμογή, χωρίς να καταστρέφει το βερνίκι χρώματος. Στεγνώνει γρήγορα και προσφέρει έντονη λάμψη.

         

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Κωδικός προϊόντος: 22000201 Κατηγορίες: ,

Που Ενδείκνυται

Προστατεύει τη φθορά στο χρώμα από φυσικούς παράγοντες, όπως είναι η ακτινοβολία UV ή το νερό.

Χρήση

Μόλις ολοκληρώσετε την τελευταία εφαρμογή του χρώματος, περίμενετε 1 λεπτό να στεγνώσει και ακολούθηστε την εφαρμογή του γυαλιστικού. Μια μικρή στρώση αρκεί για να κλειδώσει και να απογειώσει το χρώμα σας. Μη διστάσετε να εφαρμόσετε ξανά ένα στρώμα μετά απο 1-2 μέρες για να αναζωογονήσετε το χρώμα του βερνικιού σας.

Συστατικά

Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose , Acetyl Triethyl Citrate, Sucrose Benzoate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer

Γυαλιστικό νυχιών που χαρίζει έντονη λάμψη και χάρη στην ειδική του σύνθεση προσφέρει γρήγορο στέγνωμα έως και 60 δεύτερα.

Quick Dry Τοp Coat 11ml

9.10

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες