Αλθαία

Αλθαία

Η Αλθαία είναι γνωστή από την αρχαιότητα και το όνομα της προέρχεται από αρχαίο ελληνικό ρήμα “αλθαίνω, άθω” που σημαίνει θεραπεύω, γιατρεύω. Είναι γνωστή και ως νερομολόχα ή δενδρομολόχα καθώς είναι γένος αγριολούλουδων συγγενικό με την γνωστή μολόχα.

Η αλθαία έχει μαλακτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ αντιμετωπίζει τους ερεθισμούς, τον κνησμό και τη ξηροδερμία.

Είναι ιθαγενές και αυτοφυές στην Ελλάδα με πολλά οφέλη και πρακτικές εφαρμογές. Από τον Ιπποκράτη και τον μεταγενέστερο Διοσκουρίδη εως και την αράβικη και κινέζικη ιστορία, υπάρχουν αναφορές για τις ιδιότητες της ως βότανο. Έχει μαλακτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ αντιμετωπίζει τους ερεθισμούς, τον κνησμό και τη ξηροδερμία.

Σε πόσιμη μορφή έχει μαλακτικές και αντιβηχικές ιδιότητες ενώ ως κατάπλασμα χρησιμοποιείται κατά κόρον για ερεθισμούς, εγκαύματα, μικροτραυματισμούς και μώλωπες.

Η αλθαία έχει μαλακτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ αντιμετωπίζει τους ερεθισμούς, τον κνησμό και τη ξηροδερμία.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

  • Σαμπουάν με Αλθαία, Φραγκόσυκο και Γάλα Καρύδας που στοχεύει στον έλεγχο και τη μείωση της τριχόπτωσης, που ταλαιπωρεί γυναίκες και άντρες. -11% έκπτωση
    15.90

    Ένα σαμπουάν από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως που στοχεύει στον έλεγχο και τη μείωση της τριχόπτωσης, ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί γυναίκες και άντρες. Το συγκεκριμένο προϊόν, περιέχει εκχυλίσματα βοτάνων, τα οποία ενισχύουν το βολβό της τρίχας και  σταματούν την τριχόπτωση. Επιπλέον, τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και συμβάλλουν στη σωστή θρέψη και ενυδάτωση των μαλλιών. Πρόκειται για ένα σαμπουάν που βασίζεται σε παραδοσιακή μοναστηριακή συνταγή και περιέχει ελαιόλαδο, γνωστό για τις μαλακτικές του ιδιότητες και τα θρεπτικά συστατικά του, καθώς επίσης βότανα και βιταμίνες, τα οποία αναζωογονούν  το τριχωτό της κεφαλής και επαναφέρουν την ισορροπία.