Τ. 2310 412684 | E. info@heavenofbeauty.gr

Γλώσσα

Αντηλιακά Biarritz: Προστατεύουν εσάς, αλλά & το περιβάλλον!

 

Όταν η έμπνευση για ένα προϊόν προέρχεται από τη φύση τότε είναι σίγουρο πως εκτός από τις ανάγκες που εξυπηρετεί είναι ταυτόχρονα και ασφαλές για το φυσικό περιβάλλον. Όταν, μάλιστα, μιλάμε για αντηλιακά τότε πρέπει να σιγουρευόμαστε πως αυτό, που θα επιλέξουμε δεν επιβαρύνει τα θαλάσσια οικοσυστήματα και ειδικότερα τους κοραλλιογενείς υφάλους, που τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν μία άνευ προηγουμένου καταστροφή.

 

 

 

Τα φυσικά αντηλιακά Biarritz με ορυκτά φίλτρα είναι η ιδανική λύση για να προστατευθούμε από τον ήλιο, αλλά και να βοηθήσουμε στην εξάλειψη των παραγόντων, που προκαλούν τεράστιες  καταστροφές στα θαλάσσια οικοσυστήματα. Επιπλέον, καλό είναι να θυμόμαστε ότι το αντηλιακό είναι ένα προϊόν, που έχει ενταχθεί στην καθημερινή μας ρουτίνα, είναι απαραίτητο πλέον, ακόμη και το χειμώνα και ξεφεύγει από τη στενή έννοια της περιποίησης, καθώς μας προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.

 

Γιατί αντηλιακά Biarritz;

Τα αντηλιακά Biarritz θα γίνουν η αγαπημένη σας συνήθεια, καθώς είναι βιολογικά και περιέχουν 100% φυσικά ορυκτά φίλτρα για υψηλή προστασία. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη σειρά με κρέμες προσώπου – με χρώμα και χωρίς -, σώματος, αλλά και παιδικά αντηλιακά. Μάλιστα, μπορείτε να επιλέξετε αντηλιακό με καρύδα και βούτυρο καριτέ, αλλά και χωρίς άρωμα, ανάλογα με το γούστο και τη διάθεση σας! Τα συγκεκριμένα αντηλιακά σχηματίζουν ένα λεπτό προστατευτικό στρώμα πάνω στο δέρμα που αναχαιτίζει τις ακτίνες του ήλιου, ενώ το  βασικό συστατικό τους, Alga-gorria®, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει τα κύτταρα από τις αλλοιώσεις, που προκαλούνται από τις ακτίνες του ήλιου.

 

Ωστόσο, ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι πρόκειται για αντηλιακά, που δεν καταστρέφουν τα θαλάσσια οικοσυστήματα. Άλλωστε, αυτό ήταν και ένα από τα ζητούμενα για τους ιδιοκτήτες της Biarritz Laboratories, οι οποίοι ως λάτρεις της θάλασσας ήθελαν να δημιουργήσουν προϊόντα ασφαλή για το δέρμα, αλλά και για το θαλάσσιο περιβάλλον. Και φυσικά τα κατάφεραν. Τα προϊόντα της σειράς έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Δυστυχώς, σε διάφορες περιοχές του κόσμου έχουν καταγραφεί τεράστιες καταστροφές σε κοραλλιογενείς υφάλους με σημαντικότερα προβλήματα να είναι η λεύκανση των κοραλλιών και η παραμόρφωση των υφάλων. Μάλιστα, έχει διαπιστωθεί ότι τα αποχρωματισμένα κοράλλια είναι πιο ευάλωτα στις ασθένειες, με συνέπεια να πεθαίνουν πολύ πιο εύκολα.

 

Αντηλιακό και το χειμώνα

Ωστόσο, όταν επιλέγουμε αντηλιακό πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι το προϊόν αυτό θα μας συντροφεύει όλο το χρόνο, καλοκαίρι και χειμώνα. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι και τους χειμερινούς μήνες το αντηλιακό είναι απαραίτητο, γιατί ο ήλιος εξακολουθεί να λάμπει, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες  και επομένως χρειαζόμαστε προστασία από την ακτινοβολία του.

Η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από καθημερινή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία ευθύνεται για τη φωτογήρανση, αλλά και για τον καρκίνο του δέρματος. Εάν, λοιπόν, θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας τότε βάλτε στην καθημερινή σας ρουτίνα το αντηλιακό, χειμώνα / καλοκαίρι, και το μόνο σίγουρο είναι ότι το δέρμα σας θα σας ευγνωμονεί.

 

 

Κέρδισε 10% έκπτωση στην παραγγελία σου!

Κάνε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνεις νέα, προσφορές και χρήσιμες συμβουλές στο inbox σου.