Αχλάδι

Αχλάδι

Το αχλάδι περιέχει υψηλά επίπεδα βιταμινών, όπως C, Α, Ε και K, καθώς και χαλκό συστατικά που, μεταξύ άλλων, καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και έχουν την ικανότητα να ανανεώνουν τους ιστούς, με συνέπεια να προλαμβάνεται η πρόωση γήρανση και το δέρμα να γίνεται φωτεινό και νεανικό.

Το αχλάδι περιέχει υψηλά επίπεδα βιταμινών καθώς και χαλκό, συστατικά που ανανεώνουν τους ιστούς με συνέπεια να προλαμβάνεται η πρόωση γήρανση

Επιπλέον, τα συστατικά του αχλαδιού συμβάλλουν στη μείωση των κόκκινων κύκλων, απαλύνουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ έχει διαπιστωθεί ότι λευκαίνουν το δέρμα, ομαλοποιούν τον τόνο και χαρίζουν στην επιδερμίδα φρεσκάδα και λάμψη. Επίσης, στις ιδιότητες που περιέχει το αχλάδι συγκαταλέγεται η σμηγματορυθμιστική του δράση, καθώς και οι τονωτικές, αντιοξειδωτικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες.

Το αχλάδι από την αρχαιότητα ακόμη, είχε κερδίσει μία θέση στη ζωή των ανθρώπων, ενώ ενδεικτικό της αξίας του είναι ότι στην Οδύσσεια το αποκαλούσαν «δώρο των θεών». Θεωρείται ότι προέρχεται από την Ασία, ενώ καλλιεργήθηκαν τόσο από τους αρχαίους Φοίνικες όσο και από τους Ρωμαίους και τους Πέρσες. Λέγεται ότι ήταν τόσο δημοφιλές φρούτο, που στην Ιταλία κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα είχαν φτάσει να καλλιεργούνται πάνω από 200 ποικιλίες, ενώ και οι Γάλλοι καλλιεργούσαν 300 διαφορετικές ποικιλίες.

Το αχλάδι περιέχει υψηλά επίπεδα βιταμινών καθώς και χαλκό, συστατικά που ανανεώνουν τους ιστούς με συνέπεια να προλαμβάνεται η πρόωση γήρανση

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

 • Κρέμα προσώπου με Γάλα Γαϊδούρας περιεκτικότητας 50% φτιαγμένη με παραδοσιακή μοναστηριακή συνταγή όπου συσφίγγει την επιδερμίδα του προσώπου
  34.90

  Με βασικό συστατικό το οργανικό γάλα γαϊδούρας σε ποσοστό 50%, η συγκεκριμένη κρέμα από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως είναι φτιαγμένη με παραδοσιακή μοναστηριακή συνταγή όπου αναζωογονεί, θρέφει, ανανεώνει, αναπλάθει και συσφίγγει την επιδερμίδα του προσώπου πετυχαίνοντας θεαματικά αποτελέσματα αντιγήρανσης, τα οποία είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας χρήσεις. Με περιεκτικότητα σε γάλα γαϊδούρας μεγαλύτερο από ότι οι περισσότερες αντίστοιχες κρέμες, που κυκλοφορούν στο εμπόριο, αλλά και με μία σειρά φυσικών συστατικών και εκχυλισμάτων η κρέμα αυτή θα γίνει σύμμαχος στην προσπάθεια κάθε γυναίκας να νικήσει το χρόνο και να αποκτήσει την επιδερμίδα, που πάντα ονειρευόταν. 

  Το μεγάλο ποσοστό σε γάλα γαϊδούρας δίνει στη συγκεκριμένη κρέμα πολλαπλές ιδιότητες, καθώς εκτός από αντιγήρανση προσφέρει ταυτόχρονα πλούσια ενυδάτωση, δίνει λάμψη και υγιή όψη, συσφίγγει, ενώ καταπολεμά τις ρυτίδες και τα υπόλοιπα σημάδια της γήρανσης. Επιπλέον,  είναι ιδανική ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα, το οποίο καταπραΰνει, ενώ βελτιώνει και ανακουφίζει το δέρμα με ακμή, ψωρίαση και έκζεμα.

              

 • Κρέμα προσώπου με Γάλα Γαϊδούρας περιεκτικότητας 70% που ξεπερνάει οποιοδήποτε προϊόν κυκλοφορεί στο εμπόριο καθώς είναι μοναδική.
  44.90

  Το οργανικό γάλα γαϊδούρας σε ποσοστό 70% καθιστά τη συγκεκριμένη κρέμα προσώπου μοναδική στο είδος της, ενώ τα αποτελέσματα της είναι ορατά στο δέρμα από τις πρώτες κιόλας χρήσεις. Η περιεκτικότητα της σε γάλα γαϊδούρας, που ξεπερνάει οποιοδήποτε προϊόν κυκλοφορεί στο εμπόριο, αλλά και μία σειρά από φυσικά συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα, που ενισχύουν τη δράση της, κάνουν την κρέμα αυτή σύμμαχο στην προσπάθεια κάθε γυναίκας να νικήσει το χρόνο και να αποκτήσει την επιδερμίδα που πάντα ονειρευόταν. Μία κρέμα από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως φτιαγμένη με παραδοσιακή μοναστηριακή συνταγή, που αναζωογονεί, θρέφει, ανανεώνει, αναπλάθει και συσφίγγει την επιδερμίδα του προσώπου πετυχαίνοντας θεαματικά αποτελέσματα αντιγήρανσης.

  Το μεγάλο ποσοστό σε γάλα γαϊδούρας δίνει στη συγκεκριμένη κρέμα πολλαπλές ιδιότητες, καθώς εκτός από αντιγήρανση προσφέρει ταυτόχρονα πλούσια ενυδάτωση, δίνει λάμψη και υγιή όψη, συσφίγγει, ενώ καταπολεμά τις ρυτίδες και τα υπόλοιπα σημάδια της γήρανσης. Η κρέμα δρα σε βάθος και η ανανέωση της επιδερμίδας επιτυγχάνεται σε πολλαπλά επίπεδα. Επιπλέον, είναι ιδανική ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα, το οποίο καταπραΰνει, ενώ βελτιώνει και ανακουφίζει το δέρμα με ακμή, ψωρίαση και έκζεμα.