Μπαομπάμπ

Μπαομπάμπ

H σκόνη μπαομπάμπ προέρχεται από το δέντρο Βaobab της Αφρικής, γνωστό και ως το δέντρο της ζωής. Θεωρείται άριστο αντιοξειδωτικό και είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε ασβέστιο, σίδηρο και βιταμίνη C, ενώ ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων και καθυστερεί τη διαδικασίας γήρανσης μειώνοντας αισθητά τα σημάδι του χρόνου και τις ρυτίδες, προστατεύει και απαλύνει το δέρμα, ενώ έχει τονωτική και συσφικτική δράση.

H σκόνη μπαομπάμπ θεωρείται ιδανικό συστατικό για περιποίηση της ξηρής και ώριμης επιδερμίδας, βελτιώνοντας την ελαστικότητα της.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο συστατικό έχει εκπληκτικές ποσότητες βιταμίνης C, που ξεπερνά κατά πολύ την ποσότητα που περιέχει το πορτοκάλι. Πρόκειται για ένα συστατικό εξαιρετικά πλούσιο σε βιταμίνες, λιπαρά οξέα, μέταλλα και αντιοξειδωτικά συστατικά και μελέτες έχουν δείξει ότι προσφέρει εκπληκτική ενυδάτωση στην επιδερμίδα, βελτιώνει την ελαστικότητα και θρέφει σε βάθος χωρίς, όμως, να φράζει τους πόρους.

Μάλιστα, θεωρείται ιδανικό συστατικό για την περιποίηση της ξηρής και ώριμης επιδερμίδας, καθώς και για μαλλιά που έχουν χάσει τη λάμψη τους. Επίσης, το μπαομπάμπ διαθέτει αντιµυκητιασικές ιδιότητες και βοηθά στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων, όπως έκζεμα, ψωρίαση και ακμή, επαναφέροντας στην επιδερμίδα την όψη υγείας, αλλά και μοναδική λάμψη και ελαστικότητα.

H σκόνη μπαομπάμπ θεωρείται ιδανικό συστατικό για περιποίηση της ξηρής και ώριμης επιδερμίδας, βελτιώνοντας την ελαστικότητα της.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

  • Μάσκα προσώπου με Baobab η οποία διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και δίνει ομοιόμορφο τόνο και μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα.Μάσκα προσώπου με Baobab η οποία διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και δίνει ομοιόμορφο τόνο και μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα.
    14.00

    Μάσκα προσώπου με 100% οργανική σκόνη Baobab, προερχόμενη από τους καρπούς του αιωνόβιου ομώνυμου δένδρου που φύεται στην Αφρική. Η υπέροχη αυτή μάσκα προσώπου έχει τεράστια περιεκτικότητα βιταμίνης C, η οποία διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και δίνει ομοιόμορφο τόνο και μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα. Αναζωογονεί το θαμπό δέρμα και συμβάλλει στη διατήρηση της σφριγηλότητας, αλλά και στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων κυττάρων του δέρματος και ελαχιστοποιεί τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.