Έλαιο Μποράγκο

Έλαιο Μποράγκο

Το έλαιο Μποράγκο προέρχεται από την έκθλιψη των σπόρων του φυτού Μποράγκο και είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνες Α, D, E και Κ, ενώ έχει ισχυρή αναπλαστική, αναγεννητική και αντιγηραντική δράση.

Το έλαιο Μποράγκο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνες Α, D, E και Κ, ενώ έχει ισχυρή αναπλαστική, αναγεννητική και αντιγηραντική δράση.

Μία από τις βασικές του ιδιότητες είναι ότι διεισδύει στο δέρμα σε βάθος μαλακώνοντας και ενυδατώνοντας το, με συνέπεια να το καθιστά λιγότερο επιρρεπές σε ψωρίαση, έκζεμα ή ακμή. Έχει διαπιστωθεί πως το έλαιο μποράγκο είναι πλούσιο σε ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, εξαιρετικό ως αντιφλεγμονώδες και αντιγηραντικό και από μελέτες προέκυψε πως δρα κατά των δερματικών παθήσεων, όπως ακμής, ψωρίαση και έκζεμα. 

Επιπλέον, έχει την ιδιότητα να βοηθά το δέρμα να ξαναβρίσκει τη χαμένη του ελαστικότητα και λάμψη και θεωρείται ιδανικό κυρίως για το ταλαιπωρημένο, ώριμο και ιδιαίτερα ξηρό δέρμα.

Το έλαιο Μποράγκο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνες Α, D, E και Κ, ενώ έχει ισχυρή αναπλαστική, αναγεννητική και αντιγηραντική δράση.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

  • Κεραλοιφή με Έλαιο Neem και Μαυροκούκι για ψωρίαση με μοναστηριακή συνταγή από την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου.
    11.90

    Μία παραδοσιακή κεραλοιφή, την οποία παρασκευάζουν οι μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου με σκοπό την ανακούφιση από τα συμπτώματα της ψωρίασης, του εκζέματος και γενικότερα των δερματικών προβλημάτων. Οι μοναχές συνδύασαν μία σειρά από φυσικά συστατικά, τα οποία φημίζονται για την αντιφλεγμονώδη δράση τους, τις μαλακτικές και ενυδατικές τους ιδιότητες και την προστασία του δέρματος και δημιούργησαν ένα προϊόν, που θα ανακουφίσει τα ενοχλητικά συμπτώματα και θα προστατεύσει το δέρμα σας με μοναδικό τρόπο. Συστατικά όπως το μαυροκούκι, το βούτυρο καριτέ, το έλαιο μποράγκο, η αλόη, το σπαθόλαδο και πολλά ακόμη θα ενυδατώσουν, θα μαλακώσουν και θα επουλώσουν το ταλαιπωρημένο δέρμα σας. Ένα μοναστηριακό απόλυτα φυσικό προϊόν χωρίς πρόσθετα συντηρητικά.