Ενεργός Άνθρακας

Ενεργός Άνθρακας

Ο ενεργός άνθρακας διαθέτει εκπληκτικές αποτοξινωτικές ιδιότητες καθαρίζοντας σε βάθος την επιδερμίδα, επίσης θεωρείται ιδανικός για τις λιπαρές επιδερμίδες, καθώς απορροφά το περιττό σμήγμα από τους φραγμένους πόρους, χαρίζοντας μια φυσική λάμψη στο δέρμα. 

Ο ενεργός άνθρακας καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, επίσης θεωρείται ιδανικός για το λιπαρό δέρμα, χαρίζοντάς το μια φυσική λάμψη.

Είναι γεγονός, πως όταν οι πόροι του δέρματος είναι φραγμένοι τότε είναι αδύνατο να διεισδύσουν τα πολύτιμα συστατικά των ειδών περιποίησης στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, όπου και μπορούν να προσφέρουν το μέγιστο όφελος. Επίσης, ο ενεργός άνθρακας δεσμεύει ρύπους, βρωμιά και τοξίνες, τα οποία μπορεί να υπάρχουν στο δέρμα και έτσι αφήνει την επιδερμίδα όχι μόνο καθαρή, αλλά γεμάτη υγεία και φυσικά πιο ανανεωμένη και λαμπερή από ποτέ. 

Παράλληλα, έχει ήπια απολεπιστική δράση και συσφίγγει την επιδερμίδα, ενώ συμβάλλει στην αναγέννηση του δέρματος. Επιπλέον, απομακρύνει τη σκόνη, τους ρύπους και τα υπολείμματα προϊόντων στάιλινγκ, ενώ ταυτόχρονα κάνει απολέπιση και βαθύ καθαρισμό στο δέρμα του κεφαλιού. Ωστόσο, ο ενεργός άνθρακας χρησιμοποιείται πολύ συχνά και στις οδοντόκρεμες, καθώς καθαρίζει, λευκαίνει και απορροφά τις ουσίες που προκαλούν λεκέδες στα δόντια.

Ο ενεργός άνθρακας καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, επίσης θεωρείται ιδανικός για το λιπαρό δέρμα, χαρίζοντάς το μια φυσική λάμψη.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!