Ενεργός Άνθρακας

Ενεργός Άνθρακας

Ο ενεργός άνθρακας διαθέτει εκπληκτικές αποτοξινωτικές ιδιότητες καθαρίζοντας σε βάθος την επιδερμίδα, επίσης θεωρείται ιδανικός για τις λιπαρές επιδερμίδες, καθώς απορροφά το περιττό σμήγμα από τους φραγμένους πόρους, χαρίζοντας μια φυσική λάμψη στο δέρμα. 

Ο ενεργός άνθρακας καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, επίσης θεωρείται ιδανικός για το λιπαρό δέρμα, χαρίζοντάς το μια φυσική λάμψη.

Είναι γεγονός, πως όταν οι πόροι του δέρματος είναι φραγμένοι τότε είναι αδύνατο να διεισδύσουν τα πολύτιμα συστατικά των ειδών περιποίησης στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, όπου και μπορούν να προσφέρουν το μέγιστο όφελος. Επίσης, ο ενεργός άνθρακας δεσμεύει ρύπους, βρωμιά και τοξίνες, τα οποία μπορεί να υπάρχουν στο δέρμα και έτσι αφήνει την επιδερμίδα όχι μόνο καθαρή, αλλά γεμάτη υγεία και φυσικά πιο ανανεωμένη και λαμπερή από ποτέ. 

Παράλληλα, έχει ήπια απολεπιστική δράση και συσφίγγει την επιδερμίδα, ενώ συμβάλλει στην αναγέννηση του δέρματος. Επιπλέον, απομακρύνει τη σκόνη, τους ρύπους και τα υπολείμματα προϊόντων στάιλινγκ, ενώ ταυτόχρονα κάνει απολέπιση και βαθύ καθαρισμό στο δέρμα του κεφαλιού. Ωστόσο, ο ενεργός άνθρακας χρησιμοποιείται πολύ συχνά και στις οδοντόκρεμες, καθώς καθαρίζει, λευκαίνει και απορροφά τις ουσίες που προκαλούν λεκέδες στα δόντια.

Ο ενεργός άνθρακας καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, επίσης θεωρείται ιδανικός για το λιπαρό δέρμα, χαρίζοντάς το μια φυσική λάμψη.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

 • Μάσκα προσώπου με Πράσινη Άργιλο Πράσινο Τσάι και Ενεργό Άνθρακα η οποία στοχεύει στο βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας.Μάσκα προσώπου με Πράσινη Άργιλο Πράσινο Τσάι και Ενεργό Άνθρακα η οποία στοχεύει στο βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας.
  11.00

  Μία μάσκα προσώπου με πράσινη άργιλο, πράσινο τσάι και ενεργό άνθρακα, η οποία στοχεύει στο βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας. Απορροφά τη λιπαρότητα, απομακρύνει τοξίνες και ακαθαρσίες, καθαρίζει σε βάθος τους πόρους, επαναφέρει τη λάμψη και διευκολύνει την απορρόφηση των προϊόντων ομορφιάς, ενώ είναι ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες. Χάρη στα φυσικά συστατικά της, είναι πλούσια σε ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο, ψευδάργυρο και άλλα μεταλλικά στοιχεία, έχει την ικανότητα να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ενώ διαθέτει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

 • Σαπούνι με Ενεργό Άνθρακα και Έλαιο Τεϊόδεντρου το οποίο δημιουργήθηκε για την αποτοξίνωση της επιδερμίδας και τη ρύθμιση της λιπαρότητας.Σαπούνι με Ενεργό Άνθρακα και Έλαιο Τεϊόδεντρου το οποίο δημιουργήθηκε για την αποτοξίνωση της επιδερμίδας και τη ρύθμιση της λιπαρότητας.
  4.50

  Σαπούνι για πρόσωπο και σώμα εμπλουτισμένο με ενεργό άνθρακα και έλαιο από τεϊόδενδρο, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την αποτοξίνωση της επιδερμίδας, αλλά και τη ρύθμιση της λιπαρότητας. Το σαπούνι αυτό περιέχει, επίσης, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο διαθέτει έντονη αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση. Επιπλέον, ο ενεργός άνθρακας καθαρίζει σε βάθος και απομακρύνει βρωμιά, ρύπους και τοξίνες από το δέρμα χαρίζοντας του μια υπέροχη φυσική λάμψη. Αξίζει να αναφερθεί ότι πρόκειται για προϊόν ψυχρής έκθλιψης, το οποίο διατηρεί όλες τις ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών του.

 • Σαπούνι προσώπου και σώματος με Ενεργό Άνθρακα και συνδυασμό 5 Ελαίων για αποτοξίνωση και βαθύ καθαρισμό εκεί που χρειάζεται.
  6.50

  Σαπούνι προσώπου και σώματος για αποτοξίνωση και βαθύ καθαρισμό. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει εμπλουτιστεί με ενεργό άνθρακα και ένα συνδυασμό πέντε ελαίων, πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά, που ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα. Το βασικό συστατικό του, ο ενεργός άνθρακας, αφαιρεί τις τοξίνες από τους πόρους του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα αποτοξινώνει φυσικά το δέρμα προσφέροντας μια καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα. Επίσης, τα φυσικά αιθέρια έλαια προσδίδουν στο σαπούνι ένα λεπτό και διακριτικό άρωμα, αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας. Μετατρέψτε το μπάνιο σας σε μία εμπειρία περιποίησης χάρη στο υπέροχο αυτό σαπούνι.