Φύκια Χλωρέλλας

Φύκια Χλωρέλλας

Τα φύκια χλωρέλλας είναι πλούσια σε νουκλεϊνικά οξέα και έρευνες έχουν δείξει ότι συμβάλλουν στην αναστροφή της διαδικασίας «γήρανσης» της επιδερμίδας διορθώνοντας τις βλάβες, που προκαλεί ο χρόνος. Επιπλέον, είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, ενισχύουν τη σφριγηλότητα του δέρματος και προσφέρουν προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. 

Τα φύκια χλωρέλλας είναι πλούσια σε νουκλεϊνικά οξέα, τα οποία συμβάλλουν στην αναστροφή της διαδικασίας «γήρανσης» της επιδερμίδας.

Μελέτες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει στοιχεία ότι τα φύκια χλωρέλλας – πλούσια σε χλωροφύλλη –  έχουν ισχυρή αντιγηραντική δράση γεγονός που οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στο γεγονός ότι τα θρεπτικά στοιχεία τους εισχωρούν στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας θρέφοντας, ενυδατώνοντας, ενεργοποιώντας τη σύνθεση κολλαγόνου και φυσικά ενισχύοντας τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων. Μάλιστα, συστήνονται ιδιαίτερα για τις ώριμες επιδερμίδες, καθώς μεταξύ άλλων αφήνουν το δέρμα απαλό και λείο και το βοηθούν να συγκρατεί καλύτερα την υγρασία.

Ακόμη, η χλωρέλλα χρησιμοποιείται από αθλητές, αλλά και χορτοφάγους καθώς περιέχει πρωτεΐνες και βιταμίνες και έτσι παρέχουν στον οργανισμό την ενέργεια που χρειάζεται για να ανταποκριθεί στις καθημερινές υποχρεώσεις. Επιπλέον, η χρήση της συστήνεται και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά και την πρόληψη της αναιμίας.

Τα φύκια χλωρέλλας είναι πλούσια σε νουκλεϊνικά οξέα, τα οποία συμβάλλουν στην αναστροφή της διαδικασίας «γήρανσης» της επιδερμίδας.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!