Φουντούκι

Φουντούκι

Το φουντούκι εντοπίζεται πλέον σε πολλά προϊόντα περιποίησης του δέρματος, καθώς έχει στυπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και έτσι συστήνεται για δέρματα με ακμή, επίσης έχει την ιδιότητα να απορροφάται πολύ εύκολα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, να διεισδύει βαθιά στο δέρμα και να μειώνει τη γυαλάδα σε άτομα με λιπαρό δέρμα.

Το φουντούκι έχει στυπτικές & αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και συστήνεται για δέρματα με ακμή. Απορροφάται εύκολα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Ακόμη, το φουντούκι και ειδικότερα το έλαιο του, θεωρείται ιδιαίτερα εν υδατικό, γι’ αυτό και χρησιμοποιείται από άτομα με ξηρό ή ακόμη και ερεθισμένο δέρμα, επιπλέον συμβάλλει στη διαδικασία της αντιγήρανσης μειώνοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και είναι πολύ πλούσιο σε αντιοξειδωτικά.

Επιπλέον, συστήνεται για την αποκατάσταση ραγάδων και ουλών, μειώνει κηλίδες και μαύρους κύκλους, μαλακώνει το δέρμα και το αφήνει ιδιαίτερα απαλό και προστατεύει από την αφυδάτωση.

Το φουντούκι έχει στυπτικές & αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και συστήνεται για δέρματα με ακμή. Απορροφάται εύκολα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

  • κρέμα σώματος με έλαιο φουντουκιού μπανάνα καρύδα -15% έκπτωση
    Η αρχική τιμή ήταν: 19.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 16.90€.

    Κρέμα σώματος με έλαιο φουντουκιού, καρύδας και μπανάνα, η οποία συστήνεται για βαθιά θρέψη και ενυδάτωση και απευθύνεται κυρίως στις ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Ένα υπέροχο μοναστηριακό προϊόν με φυσικά συστατικά από τις μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου, η οποία θα αναζωογονήσει το δέρμα σας παρέχοντας του όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να αποκατασταθεί η υγρασία και η χαμένη ελαστικότητα του. Επιπλέον, χάρη στα πολύτιμα συστατικά της ενισχύεται η αποκατάσταση του φυσικού PH, χωρίς να φράζουν οι πόροι, ενώ παράλληλα έχει ισχυρές αντιγηραντικές και αναπλαστικές ιδιότητες.