Γιασεμί

Γιασεμί

Το γιασεμί, εκτός από ισχυρό αντικαταθλιπτικό, αντισηπτικό, αντισπαμωδικό και αφροδισιακό, έχει προκύψει από μελέτες ότι βοηθά σημαντικά στην περιποίηση της επιδερμίδας. Αξίζει να αναφερθεί ότι το γιασεμί είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ωστόσο συστήνεται ως ιδανικό συστατικό για ώριμες επιδερμίδες, όπως επίσης και για ξηρό δέρμα, καθώς έχει την ιδιότητα να ενυδατώνει σε βάθος, ενώ παράλληλα τονώνει το δέρμα. 

Το γιασεμί μειώνει την ένταση και το στρες. Επίσης έχει την ιδιότητα να ενυδατώνει σε βάθος, ενώ παράλληλα τονώνει το δέρμα.

Επίσης, θεωρείται πολύ καλό αντιγηραντικό, καθώς μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και σημαδιών γήρανσης, έχει καταπραϋντικές ιδιότητες, αυξάνει την ελαστικότητα, συστήνεται για την αποκατάσταση των ραγάδων, αλλά και για την επούλωση πληγών και σημαδιών και βοηθά σε δερματικά προβλήματα, όπως οι φλεγμονές, η ψωρίαση και η ακμή. 

Επιπλέον, το γιασεμί με το υπέροχο, γλυκό και ζεστό του άρωμα είναι χαλαρωτικό και  αντικαταθλιπτικό, μειώνει την ένταση και το στρες, βελτιώνει τη διάθεση, βοηθά στην αντιμετώπιση της αϋπνίας και προσφέρει αίσθημα αισιοδοξίας και ευφορίας τονώνοντας την αυτοπεποίθηση και αναζωογονώντας το πνεύμα. Το γιασεμί είναι γνωστό στην Ινδία ως «βασίλισσα της νύχτας», καθώς το μεθυστικό του άρωμα απελευθερώνεται τη νύχτα, ενώ στην Κίνα συμβολίζει τη βαθιά αγάπη.

Το γιασεμί μειώνει την ένταση και το στρες. Επίσης έχει την ιδιότητα να ενυδατώνει σε βάθος, ενώ παράλληλα τονώνει το δέρμα.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

  • Κρέμα προσώπου με Έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου και Γιασεμί με ισχυρή αντιγηραντική δράση, η οποία ταυτόχρονα προσφέρει πλούσια ενυδάτωση.
    15.90

    Μία κρέμα προσώπου από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου με ισχυρή αντιγηραντική δράση, η οποία ταυτόχρονα προσφέρει πλούσια ενυδάτωση. Η συγκεκριμένη μοναστηριακή κρέμα έχει ως βασικό συστατικό το πολύτιμο τριαντάφυλλο, που ξεχωρίζει για τις ιδιότητες του στην αντιγήρανση και ανάπλαση της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα έχει προστεθεί μία σειρά ακόμη από φυτικά έλαια και εκχυλίσματα, που ενισχύουν τη δράση της. Τριαντάφυλλο, γιασεμί, ροδάκινο, καρύδα είναι μερικά μόνο από τα έλαια, που συνδυάζονται στη συγκεκριμένη κρέμα, η οποία απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα ως ένα προϊόν, που ξεχωρίζει για τα φυσικά συστατικά του, αλλά κυρίως για την αναμφισβήτητη αποτελεσματικότητα του.