Ιπποφαές

Ιπποφαές

Το ιπποφαές είναι ένα δώρο της φύσης όχι μόνο για τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά και για την επιδερμίδα, καθώς έχει πολύτιμα στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα να αποκτήσει και πάλι τη χαμένη του νεανική όψη και φρεσκάδα. Από έρευνες που έχουν γίνει έχει διαπιστωθεί πως το ιπποφαές περιέχει ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες, χαρίζει ελαστικότητα στο δέρμα και βοηθά στην επούλωση μικρών πληγών. 

Το ιπποφαές περιέχει ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες, χαρίζει ελαστικότητα στο δέρμα και βοηθά στην επούλωση μικρών πληγών

Το ιπποφαές περιέχει στη σύνθεση του πολύτιμες βιταμίνες, λιπαρά οξέα, αμινοξέα, αλλά και μεταλλικά στοιχεία, ο συνδυασμός των οποίων προστατεύει το δέρμα, χαρίζει άμεση και βαθιά ενυδάτωση, ενώ παράλληλα καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα ή το δέρμα, που έχει την τάση να παρουσιάζει συχνά φλεγμονές. 

Ακόμη, προστατεύει από τα σημάδια της γήρανσης, προωθεί  την αναγέννηση των κυττάρων, ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και θεωρείται ιδανικό για ώριμες επιδερμίδες με θαμπό δέρμα. Επιπλέον, έχει παρατηρηθεί πως βοηθά ιδιαίτερα το δέρμα που έχει εκτεθεί στον ήλιο αναπληρώνοντας τη χαμένη υγρασία και αποκαθιστώντας τυχόν βλάβες από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ προστατεύει και δυναμώνει τα νύχια και τα μαλλιά. 

Το ιπποφαές περιέχει ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες, χαρίζει ελαστικότητα στο δέρμα και βοηθά στην επούλωση μικρών πληγών

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!