Καφές

Καφές

Ο καφές εκτός από αγαπημένο ρόφημα έχει διαπιστωθεί πως είναι και ένα εκπληκτικό συστατικό για την περιποίηση του δέρματος, καθώς διαθέτει μοναδικές ιδιότητες. Ίσως το βασικότερο πλεονέκτημα του καφέ είναι η υψηλή περιεκτικότητα του σε αντιοξειδωτικά, τα οποία προστατεύουν το δέρμα και γενικότερα το σώμα από την πρόωρη γήρανση, που συνήθως προκαλείται από το σύγχρονο τρόπο ζωής, το άγχος, τη ρύπανση και την ηλιακή ακτινοβολία. 

Ο καφές έχει την ιδιότητα να καθαρίζει το δέρμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και να χαρίζει επιδερμίδα λεία και ομοιόμορφη.

Μελέτες έχουν δείξει ότι ο καφές περιέχει πολυφαινόλες, ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2), βιταμίνη Β5 και Β3, μαγγάνιο, κάλιο και μαγνήσιο, ουσίες που προάγουν την κυτταρική αναγέννηση, την προστασία του δέρματος από τη φωτογήρανση, τη μείωση των ρυτίδων, αλλά και της κυτταρίτιδας και βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής χαρίζοντας δέρμα ανανεωμένο, αναζωογονημένο, λαμπερό και πιο νεανικό. 

Επίσης, ο καφές χρησιμοποιείται και σε πολλά προϊόντα απολέπισης γιατί έχει την ιδιότητα να καθαρίζει το δέρμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και να χαρίζει επιδερμίδα λεία και ομοιόμορφη. Ωστόσο, ο καφές είναι ιδανικό συστατικό και για την περιποίηση των μαλλιών, καθώς τα διατηρεί λαμπερά, καθαρά, υγιή, απομακρύνει ρύπους, νεκρά κύτταρα και λιπαρότητα. 

Ο καφές έχει την ιδιότητα να καθαρίζει το δέρμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και να χαρίζει επιδερμίδα λεία και ομοιόμορφη.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!