Σαπούνι με Λεβάντα 80g

6.00

Ένα χειροποίητο σαπούνι από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως με φυσικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες χάρη στο βασικό συστατικό του τη λεβάντα. Μάλιστα, οι ιδιότητες της λεβάντας κάνουν αυτό το φυσικό σαπούνι ιδανικό για απαλό καθαρισμό για τα χέρια και το σώμα, ενώ θεωρείται κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Χάρη στην ηρεμιστική δράση της λεβάντας βοηθά στους ερεθισμούς του δέρματος και ανακουφίζει από το στρες, ενώ το ευχάριστο άρωμα του έχει καταπραϋντική επίδραση στο σώμα και το μυαλό. Ταυτόχρονα το συγκεκριμένο σαπούνι βελτιώνει την εικόνα του δέρματος με ακμή, μειώνει τις ρυτίδες και τονώνει την επιδερμίδα δίνοντας της υγιή όψη και ενισχύοντας τη λάμψη.

                

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

 

 

Ιδιότητες

Η λεβάντα διαθέτει αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές και αντισηπτικές ιδιότητες, ενώ συμβάλλει στην αποτοξίνωση του δέρματος από ρύπους και τοξίνες, στις οποίες εκτίθεται καθημερινά, με συνέπεια να αποκαθιστά την υγεία της επιδερμίδας, να αναζωογονεί και να δίνει λάμψη. Ακόμη, η λεβάντα ανακουφίζει από την ένταση, το άγχος και τη φλεγμονή, παράγοντες που συμβάλλουν στη γήρανση του δέρματος, ενώ επιπλέον ενισχύει το κυκλοφορικό σύστημα, αυξάνοντας τη ροή του οξυγόνου, αλλά και θρεπτικών στοιχείων στα κύτταρα του δέρματος. 

Που Ενδείκνυται

Το σαπούνι με λεβάντα συστήνεται για απαλό καθαρισμό και είναι ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος και για χρήση σε χέρια  και σώμα. Επιπλέον, χάρη στις ιδιότητες της λεβάντας διαθέτει αντιβακτηριδιακή και καταπραϋντική δράση. 

Χρήση

Σαπούνι για καθημερινή χρήση σε χέρια και σώμα με καταπραϋντική δράση. 

Συστατικά

Olive oil, cocoa butter, shea butter, coconut oil, castor oil, lye soda, αποσταγμένο νερό, avocado oil, almond oil and lavender 

 

100% Φυσικό Προϊόν

Το σαπούνι με Λεβάντα είναι ιδανικό για απαλό καθαρισμό για τα χέρια και το σώμα, ενώ θεωρείται κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Σαπούνι με Λεβάντα 80g

6.00

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες