Κερατίνη

Κερατίνη

Η κερατίνη ανήκει στις δομικές πρωτεΐνες, αποτελεί το εξωτερικό στρώμα των επιθηλιακών κυττάρων και εντοπίζεται στα μαλλιά, στα νύχια και στο δέρμα. Η κερατίνη είναι ένα ιδιαίτερα βασικό συστατικό του σώματος και γι’ αυτό προστίθεται πλέον σε προϊόντα περιποίησης, ώστε να ενισχύεται η ύπαρξη της εκεί όπου απαιτείται με αποτέλεσμα δέρμα, νύχια και μαλλιά να αποκτούν και πάλι υγιή, λαμπερή και ανανεωμένη όψη. 

Η κερατίνη ενισχύει εκεί όπου απαιτείται, δέρμα, νύχια και μαλλιά, ώστε να αποκτούν και πάλι υγιή, λαμπερή και ανανεωμένη όψη.

Στην επιδερμίδα η κερατίνη έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς την προστατεύει από μικρόβια, βακτήρια, αλλά και εξωτερικούς παράγοντες όπως η μόλυνση, ενώ επιπλέον διατηρεί την υγρασία στα επιθυμητά επίπεδα, ώστε το δέρμα να παραμένει υγιές. Στα μαλλιά η κερατίνη αποτελεί βασικό συστατικό της τρίχας και έχει διαπιστωθεί πλέον ότι ολοένα και περισσότερα προϊόντα για τη φροντίδα τους περιέχουν κερατίνη, ώστε να αναπληρώνεται η απώλεια της κάτι  που γίνεται συνήθως από το στέγνωμα, τα προϊόντα στάιλινγκ και τις συχνές βαφές, με συνέπεια τα μαλλιά να χάνουν τη δύναμη τους και να πέφτουν ή να γίνονται εύθραυστα, να αποκτούν ψαλίδα και να είναι θαμπά, ξηρά και ταλαιπωρημένα. 

Όλα αυτά τα προβλήματα έρχεται να λύσει η κερατίνη, όταν αυτή υπάρχει σε προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά. Κατά τον ίδιο τρόπο συμβάλλει και στην υγιή εμφάνιση των νυχιών, τα οποία ταλαιπωρούνται και αυτά το βάψιμο και τις καθημερινές δραστηριότητες.   

Η κερατίνη ενισχύει εκεί όπου απαιτείται, δέρμα, νύχια και μαλλιά, ώστε να αποκτούν και πάλι υγιή, λαμπερή και ανανεωμένη όψη.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!