Κινόα

Κινόα

Η κινόα έχει κάνει τα τελευταία χρόνια δυναμική είσοδο στη διατροφή μας, ωστόσο εκτός από τα οφέλη που προσφέρει η κατανάλωση της στον οργανισμό, έχει διαπιστωθεί πως θεωρείται πολύ καλό συστατικό και για την περιποίηση του δέρματος και γι’  αυτό πλέον τη συναντάμε και σε προϊόντα περιποίησης. 

Η κινόα έχει την ιδιότητα να προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και να διατηρεί το δέρμα λαμπερό και σφριγηλό.

Πιο συγκεκριμένα, η κινόα περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης Ε, η οποία δίνει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και καταπολεμάει τις ελεύθερες ρίζες προστατεύοντας το δέρμα. Η κινόα έχει την ιδιότητα, άλλωστε, να προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και να διατηρεί το δέρμα λαμπερό και σφριγηλό, ενώ βοηθά να μην δημιουργείται αποχρωματισμός του δέρματος. Η κινόα όταν προστίθεται σε προϊόντα περιποίησης έχει την ικανότητα να επιβραδύνει τα σημάδια της γήρανσης, που σημαίνει ότι μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες τόσο στο πρόσωπο, όσο και στα μάτια, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και αποκαθιστά τη χαμένη νεανική όψη, μειώνει τους μαύρους κύκλους, ενώ χαρίζει δυνατά μαλλιά και διεγείρει τη διαδικασία δημιουργίας νέων τριχών. 

Τέλος, η κινόα συστήνεται και σε δέρματα με ακμή καθώς καταπραΰνει τη φλεγμονή και τις κοκκινίλες, ενώ όταν χρησιμοποιείται σε προϊόντα απολέπισης, πραγματοποιεί βαθύ και απαλό καθαρισμό παρέχοντας ταυτόχρονα άμεση ενυδάτωση.  

Η κινόα έχει την ιδιότητα να προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και να διατηρεί το δέρμα λαμπερό και σφριγηλό.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

  • Κρέμα ματιών με Εκχύλισμα Κόκκινου Σταφυλιού και Κινόα που βάζει φρένο στη φθορά του χρόνου αναστέλλοντας τα σημάδια της γήρανσης.
    19.90

    Η συγκεκριμένη κρέμα ματιών από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου, συνδυάζει τις εκπληκτικές ιδιότητες του κόκκινου κρασιού και της ευεργετικής κινόα δίνοντας μας ένα προϊόν που βάζει φρένο στη φθορά του χρόνου αναστέλλοντας τα σημάδια της γήρανσης και χαρίζει νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα. Μία κρέμα, η οποία δημιουργήθηκε με συστατικά, που προέρχονται απευθείας από τη φύση, χωρίς χημικά και απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν μία φυσική προσέγγιση στην καθημερινή τους φροντίδα, αλλά ταυτόχρονα επιθυμούν και θεαματικά αποτελέσματα από την κρέμα που έχουν επιλέξει.