Κυνόροδο

Κυνόροδο

Το κυνόροδο ή αλλιώς ο καρπός της άγριας τριανταφυλλιάς είναι ένας πραγματικός θησαυρός της μητέρας φύσης και διαθέτει μία σειρά από μοναδικές ιδιότητες για την περιποίηση της επιδερμίδας. Πιο συγκεκριμένα, το κυνόροδο είναι πάρα πολύ πλούσιο σε βιταμίνη C, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι περιέχει 50% περισσότερη από το πορτοκάλι, ενώ περιέχει και πολλές ακόμη βιταμίνες όπως A, D και E, καθώς επίσης καροτένιο, λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά. 

Τα συστατικά που περιέχει μέσα του το κυνόροδο το καθιστούν ιδανικό για την περιποίηση του δέρματος και ειδικότερα για την αντιγήρανση.

Όλα τα εκπληκτικά συστατικά που «κλείνει» μέσα του το κυνόροδο το καθιστούν ιδανικό για την περιποίηση του δέρματος και ειδικότερα για την αντιγήρανση, καθώς «σβήνει» λεπτές γραμμές και ρυτίδες, επαναφέρει τη νεανική όψη, χαρίζει λάμψη, βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου, διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας ενυδατώνοντας άμεσα, προλαμβάνει τη φωτογήρανση, μειώνει τις δυσχρωμίες και βελτιώνει τον τόνο, αλλά και την υφή του δέρματος. 

Ακόμη, το κυνόροδο διαθέτει μαλακτικές και επουλωτικές ιδιότητες, ενώ  βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων και στην επαναφορά της ελαστικότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι συστήνεται ιδιαίτερα για ώριμες και ξηρές επιδερμίδες, τις οποίες ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος, ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε λιπαρό δέρμα, καθώς απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και χαρίζει ζωντάνια. 

Τα συστατικά που περιέχει μέσα του το κυνόροδο το καθιστούν ιδανικό για την περιποίηση του δέρματος και ειδικότερα για την αντιγήρανση.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!