Κυπαρίσσι

Κυπαρίσσι

Το αιθέριο έλαιο Κυπαρίσσι χρησιμοποιείται τόσο για την ενίσχυση της υγείας του οργανισμού, όσο και για τα οφέλη του στο δέρμα, ενώ το φρέσκο άρωμα του ηρεμεί και χαλαρώνει. Έχει διαπιστωθεί πως το κυπαρίσσι έχει αντισηπτικές, αντισπασμωδικές, αποσμητικές, στυπτικές, διουρητικές, καταπραϋντικές και ηρεμιστικές ιδιότητες γι’ αυτό και χρησιμοποιείται ευρέως. 

Το αιθέριο έλαιο Κυπαρίσσι χρησιμοποιείται τόσο για την ενίσχυση της υγείας του οργανισμού, όσο και για τα οφέλη του στο δέρμα.

Συγκεκριμένα, συστήνεται για το λιπαρό δέρμα, όπως επίσης και για τα μαλλιά με έντονη λιπαρότητα, καθώς βοηθά στη ρύθμιση του σμήγματος, επίσης καταπολεμά την κατακράτηση υγρών και την κυτταρίτιδα, συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην απομάκρυνση των τοξινών  από τον οργανισμό, ενώ χρησιμοποιείται επίσης σε δερματικά προβλήματα όπως το έκζεμα. 

Ακόμη, συστήνεται για τραύματα, πληγές, για την αντιμετώπιση των αιμορροΐδων, ενώ ανακουφίζει μυϊκές κράμπες. Επίσης, χρησιμοποιείται σε σκευάσματα για το αναπνευστικό, για το βήχα και τη βρογχίτιδα, συστήνεται στην αρθρίτιδα και ανακουφίζει από τους ρευματικούς πόνους και έχει κατευναστική επίδραση στο νευρικό σύστημα. 

Το αιθέριο έλαιο Κυπαρίσσι χρησιμοποιείται τόσο για την ενίσχυση της υγείας του οργανισμού, όσο και για τα οφέλη του στο δέρμα.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!