Κισσός

Κισσός

Ο κισσός είναι ιδιαίτερα ωφέλιμος για το δέρμα και ένα από τα βασικότερα στοιχεία του είναι πως συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση της ενοχλητικής κυτταρίτιδας, βοηθάει το δέρμα να γίνεται πιο απαλό και λείο και ηρεμεί την περιοχή

Ο κισσός είναι ιδιαίτερα ωφέλιμος για το δέρμα και ένα από τα βασικότερα στοιχεία του είναι πως συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Επιπλέον θεωρείται ιδανικός για την καταπολέμηση των ραγάδων, ενώ χρησιμοποιείται για την ανακούφιση εγκαυμάτων, καθώς και για τσιμπήματα εντόμων.

Ακόμη, ο κισσός χρησιμοποιείται για τους ρευματικούς πόνους, τις νευραλγίες, την οσφυαλγία και την ισχιαλγία, ενώ συστήνεται ως αντισπασμωδικό, βοηθάει στη χρόνια βρογχίτιδα, τη λαρυγγίτιδα, συμβάλλει στην αποβολή των φλεγμάτων, είναι τονωτικό και εφιδρωτικό και βοηθάει, επίσης, στην αποβολή του λίπους από τον οργανισμό.

Ο κισσός είναι ιδιαίτερα ωφέλιμος για το δέρμα και ένα από τα βασικότερα στοιχεία του είναι πως συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

  • κρέμα σώματος για την κυτταρίτιδα με μείγμα φυτικών ελαίωνκρέμα σώματος για την κυτταρίτιδα με μείγμα φυτικών ελαίων Εκτός αποθέματος
    25.00

    Κρέμα σώματος για την κυτταρίτιδα με μορφή κρεμο – gel, η οποία έχει εμπλουτιστεί με ένα μοναδικό μείγμα φυτικών ελαίων, που έχουν ως στόχο να μειώσουν ορατά την όψη φλοιού πορτοκαλιού στο δέρμα. Τα πολύτιμα φυσικά συστατικά της συγκεκριμένης κρέμας, όπως το εκχύλισμα καφέ, φυκιών, το έλαιο σημύδας και κισσού, ο μάραθος και ο άρκευθος, έχουν ισχυρή λιποδιαλυτική δράση, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην αποτοξίνωση, ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα και το διατηρούν ελαστικό. Το συγκεκριμένο προϊόν θα γίνει ο σύμμαχος σας στην προσπάθεια να αποκτήσετε επιδερμίδα λεία, με υγιή και ομοιόμορφη υφή, καθώς έχει την ικανότητα να αναζωογονεί και να σφίγγει το δέρμα οδηγώντας τελικά στο πολυπόθητο αποτέλεσμα, που είναι η ορατή μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.