Κίτρινη Άργιλος

Κίτρινη Άργιλος

Η κίτρινη άργιλος εντοπίζεται σε πολλά άλλα χρώματα, ωστόσο όποια και αν χρησιμοποιήσετε η κύρια ιδιότητα της είναι ο βαθύς καθαρισμός και η αποτοξίνωση της επιδερμίδας. 

H κίτρινη άργιλος συνιστάται για το ευαίσθητο, αλλά και για το μεικτό και λιπαρό δέρμα, καθώς φωτίζει το πρόσωπο και διαγράφει τις ατέλειες.

Πιο συγκεκριμένα, η κίτρινη άργιλος συνιστάται για το πολύ ευαίσθητο και ώριμο δέρμα, αλλά και για το μεικτό και λιπαρό δέρμα, καθώς φωτίζει το πρόσωπο και διαγράφει τις ατέλειες. Είναι πλούσια σε μέταλλα, χαρίζει τόνωση και αναζωογόνηση και χρησιμοποιείται κυρίως για την αποτοξίνωση της επιδερμίδας, καθαρίζει τους πόρους σε βάθος, ενώ ταυτόχρονα τους συσφίγγει, αφαιρεί τις τοξίνες, ενώ συστήνεται ακόμη και περιπτώσεις ακμής, εκζέματα και για διάφορες μορφές δερματίτιδας. 

Η κίτρινη άργιλος έχει εξαιρετική απορροφητική ικανότητα, διατηρεί τη ματ όψη στην επιδερμίδα, τονώνει το δέρμα και δίνει μοναδική λάμψη, καθώς καθαρίζει, αποτοξινώνει, επουλώνει – όταν χρειάζεται – και διατηρεί το δέρμα υγιές.

H κίτρινη άργιλος συνιστάται για το ευαίσθητο, αλλά και για το μεικτό και λιπαρό δέρμα, καθώς φωτίζει το πρόσωπο και διαγράφει τις ατέλειες.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

  • Μάσκα προσώπου με Κίτρινη Άργιλο Κυνόροδο και Χαμομήλι. Παρέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται για άμεση ανανέωση και λάμψη.Μάσκα προσώπου με Κίτρινη Άργιλο Κυνόροδο και Χαμομήλι. Παρέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται για άμεση ανανέωση και λάμψη.
    10.00

    Τρία πολύτιμα φυσικά συστατικά, η κίτρινη άργιλος, το κυνόροδο και το χαμομήλι ενώνονται σε αυτή τη μάσκα προσώπου και παρέχουν στην επιδερμίδα όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται για άμεση ανανέωση και λάμψη. Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω του ασκορβικού οξέος, ενώ μειώνει τις σκούρες κηλίδες, τις λεπτές γραμμές και τα σημάδια στο δέρμα και επιπλέον, καταπραΰνει την επιδερμίδα και μειώνει την ερυθρότητα.

    Προσθήκη στο καλάθι