Κόκκινα Φύκια

Κόκκινα Φύκια

Τα κόκκινα φύκια, όπως και όλα τα φύκια γενικότερα, κατέχουν μία ιδιαίτερη θέση στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, καθώς χάρη στα πολύτιμα συστατικά τους προσφέρουν μοναδικά οφέλη. 

Τα κόκκινα φύκια έχουν την τάση να βοηθούν στη σύνθεση του κολλαγόνου και να συσφίγγουν το δέρμα κάνοντας το πιο ομοιόμορφο και λαμπερό.

Πιο συγκεκριμένα, τα κόκκινα φύκια έχουν μεγάλη περιεκτικότητά σε χλωροφύλλη και λιπαρά οξέα, διαθέτουν αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές  και αναλγητικές ιδιότητες και έχουν την ικανότητα να συμβάλλουν στη αναστροφή της διαδικασίας «γήρανσης» διορθώνοντας τις βλάβες, που προκαλεί ο χρόνος, ενισχύουν τη σφριγηλότητα του δέρματος και προσφέρουν προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου. 

Τα φύκια έχουν την τάση να βοηθούν στη σύνθεση του κολλαγόνου, να συσφίγγουν το δέρμα κάνοντας το πιο ομοιόμορφο και λαμπερό, μειώνουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού καταπολεμώντας την κυτταρίτιδα, ενώ εάν χρησιμοποιούν στα πρώτα στάδια μπορούν να προλάβουν την εμφάνιση κυτταρίτιδας, ακόμη αναπλάθουν το δέρμα. Συνήθως, όλα τα φύκια, όπως και τα κόκκινα περιέχουν ενυδατικούς παράγοντες απαραίτητους για τη σωστή λειτουργία και υγεία του δέρματος και παράλληλα προστατεύουν από τους περιβαλλοντικούς ρύπους, που καταστρέφουν την επιδερμίδα. 

Τα κόκκινα φύκια έχουν την τάση να βοηθούν στη σύνθεση του κολλαγόνου και να συσφίγγουν το δέρμα κάνοντας το πιο ομοιόμορφο και λαμπερό.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!