Κόκκινη Άργιλος

Κόκκινη Άργιλος

Η κόκκινη άργιλος θεωρείται ιδανική για τους ευαίσθητους τύπους δέρματος, αλλά και για όσους θέλουν να μειώσουν τον ερεθισμό και τη φλεγμονή του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης και της ακμής, ωστόσο χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό και από ξηρά και ώριμα δέρματα. 

Η κόκκινη άργιλος θεωρείται ιδανική για τους ευαίσθητους τύπους δέρματος, αλλά και για τη μείωση του ερεθισμού και της φλεγμονής του δέρματος.

Είναι μια ουσία, που βοηθά στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και της ανανέωσης των κυττάρων, λειαίνει τις ρυτίδες, πραγματοποιεί ελαφριά απολέπιση και αφήνει το δέρμα απαλό και ελαστικό. Η άργιλος εντοπίζεται σε διάφορα χρώματα, ωστόσο ένα κοινό στοιχείο τους είναι ότι βοηθά σε πολύ μεγάλο βαθμό στον καθαρισμό και την αποτοξίνωση του δέρματος, βοηθώντας την επιδερμίδα σας να μεταμορφωθεί. 

Η κόκκινη άργιλος θεωρείται ως το κορυφαίο αποτοξινωτικό προϊόν με άμεσα αποτελέσματα, αναζωογονεί και λειαίνει συνολικά το δέρμα, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και δίνει λάμψη. Έχει αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική δράση και εντοπίζεται πλέον  σε πολλά προϊόντα περιποίησης, τα οποία προορίζονται κυρίως για τον καθαρισμό της επιδερμίδας, όπως μάσκες και scrub. 

Η κόκκινη άργιλος θεωρείται ιδανική για τους ευαίσθητους τύπους δέρματος, αλλά και για τη μείωση του ερεθισμού και της φλεγμονής του δέρματος.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

  • Το σαπούνι με Ρόδι και Κόκκινη Άργιλο είναι ιδανικό για το λιπαρό δέρμα, καθώς βοηθά να απελευθερωθούν οι φραγμένοι πόροι.
    6.00

    Σαπούνι με δύο ισχυρά φυσικά συστατικά, το ρόδι και την κόκκινη άργιλο, τα οποία ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό για ένα υγιές δέρμα. Το φυσικό σαπούνι από ρόδι και κόκκινη άργιλο είναι ιδανικό για το λιπαρό δέρμα, καθώς βοηθά να απελευθερωθούν οι φραγμένοι πόροι και παράλληλα τους ενισχύει αφήνοντας το δέρμα υπέροχα καθαρό. Η επιδερμίδα ανανεώνεται και αποκτά υγιή όψη και λάμψη και ταυτόχρονα προστατεύεται με φυσικό τρόπο από τους περιβαλλοντικούς ρύπους που την επιβαρύνουν. Ένα χειροποίητο σαπούνι από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως φτιαγμένο με μοναστηριακή συνταγή και με απολύτως φυσικά συστατικά,  η δράση του οποίου ενισχύεται από τη συνεχή χρήση του.