Κόκκινο Κρασί

Κόκκινο Κρασί

Το κόκκινο κρασί χάρη στις πολυφαινόλες, που περιέχει διαθέτει μοναδική αντιοξειδωτική, αντιγηραντική και αντιφλεγμονώδη δράση. Και, μπορεί πλέον οι Γάλλοι να έχουν αποδείξει ότι ένα ποτηράκι κρασί ευνοεί την καλή υγεία, ωστόσο τα τελευταία χρόνια το κρασί έχει μπει δυναμικά και στο χώρο της περιποίησης, καθώς τα πολύτιμα συστατικά του διατηρούν το δέρμα υγιές, σβήνουν τα σημάδια του χρόνου και προσφέρουν ανανέωση, ανάπλαση και αναζωογόνηση. 

Το κόκκινο κρασί ως συστατικό χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης που συστήνονται για δέρματα με ακμή, καθώς και με δερματικά προβλήματα.

Το κόκκινο κρασί, λοιπόν, περιέχει στοιχεία, που χαρίζουν στο δέρμα εκπληκτική ενυδάτωση και θρέψη διατηρώντας το φωτεινό, λαμπερό και νεανικό, ενώ παράλληλα αναζωογονούν τα κύτταρα και τους ιστούς, λειαίνουν τις ρυτίδες, χαρίζουν σφριγηλότητα, προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και θεωρούνται ιδανικά συστατικά για άτομα με ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη επιδερμίδα. 

Ακόμη, το κόκκινο κρασί ως συστατικό χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης που συστήνονται για δέρματα με ακμή, καθώς και γενικότερα με δερματικά προβλήματα, επίσης καταπολεμά τις δυσχρωμίες, δίνει στην επιδερμίδα τη χαμένη της φρεσκάδα, ενώ συμβάλλει και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Το κόκκινο κρασί ως συστατικό χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης που συστήνονται για δέρματα με ακμή, καθώς και με δερματικά προβλήματα.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!