Κουρκουμάς

Κουρκουμάς

Ο κουρκουμάς διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, χαρίζει λάμψη και στιλπνότητα στο δέρμα, επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης των πληγών και συμβάλλει θετικά στην αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων. Επίσης, χάρη στην αντιμικροβιακή του δράση είναι αποτελεσματικός ενάντια στην ακμή, αλλά και σε άλλες δερματικές παθήσεις, όπως η ψωρίαση. Εκτός από τα οφέλη του στην καλή λειτουργία του οργανισμού ο κουρκουμάς χρησιμοποιείται πλέον και στα προϊόντα περιποίησης, καθώς διαθέτει μοναδικές ιδιότητες για να διατηρεί το δέρμα υγιές και νεανικό.

Ο κουρκουμάς ανακουφίζει το ερεθισμένο και με φλεγμονές δέρμα, καταπραΰνει τα συμπτώματα, ενώ συστήνεται πλέον και για περιπτώσεις ακμής.

Συγκεκριμένα, ανακουφίζει το ερεθισμένο και με φλεγμονές δέρμα, καταπραΰνει τα συμπτώματα, ενώ συστήνεται πλέον και για περιπτώσεις ακμής, καθώς καταπολεμά τη λιπαρότητα, επίσης χρησιμοποιείται για να μειώνει πανάδες και δυσχρωμίες στο δέρμα, μειώνει τους μαύρους κύκλους και πάνω από όλα συμβάλλει σημαντικά στην καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης βελτιώνοντας άμεσα τις ρυτίδες, ενώ συστήνεται για το ξηρό δέρμα, το οποίο έχει την ικανότητα να ενυδατώνει σε βάθος αφήνοντας το ελαστικό και απαλό. 

Δεν πρέπει, ωστόσο να ξεχνάμε ότι ο κουρκουμάς διαθέτει εκπληκτικές ιδιότητες και για τον  οργανισμό μας, καθώς, μεταξύ άλλων, καταπολεμά τις φλεγμονές, έχει αντιοξειδωτική δράση, συμβάλλει στην ανακούφιση από τα συμπτώματα της αρθρίτιδας και ενισχύει την εγκεφαλική λειτουργία, αλλά και την καλή λειτουργία της καρδιάς και του πεπτικού συστήματος. 

Ο κουρκουμάς ανακουφίζει το ερεθισμένο και με φλεγμονές δέρμα, καταπραΰνει τα συμπτώματα, ενώ συστήνεται πλέον και για περιπτώσεις ακμής.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!