Λάσπη Νεκράς Θάλασσας

Λάσπη Νεκράς Θάλασσας

Η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας προστατεύει και αναζωογονεί το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει διάφορες δερματικές παθήσεις, όπως ακμή και έκζεμα. Επίσης, είναι πλούσια σε μεταλλικά άλατα που ενισχύουν και θρέφουν την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα ρυθμίζουν την υγρασία του δέρματος. Ακόμη η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας ενισχύει την ελαστικότητα, εξαλείφει τις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες, ενώ μία από τις βασικότερες ιδιότητες της είναι η ικανότητα να απορροφά τις τοξίνες αφήνοντας το δέρμα λαμπερό, αναζωογονημένο και ανανεωμένο. 

Η λάσπη Νεκράς Θάλασσας προστατεύει και αναζωογονεί το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει διάφορες δερματικές παθήσεις, όπως ακμή και έκζεμα.

Έχει διαπιστωθεί τα τελευταία χρόνια πως τα μεταλλικά στοιχεία της συγκεκριμένης λάσπης διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος παρέχοντας ενυδάτωση και οξυγόνο, επιπλέον συμβάλλει στη φυσική απολέπιση και αποκαθιστά την ισορροπία του PH του δέρματος, ενώ θεωρείται ιδανική επιλογή για το ταλαιπωρημένο δέρμα, καθώς όχι μόνο εξαλείφει τις ρυτίδες, αλλά ενισχύει την ελαστικότητα και ενισχύει τη ροή του αίματος με συνέπεια το δέρμα να καθαρίζει, να βελτιώνεται η υφή και η όψη του, να αναζωογονείται και να αποκτά και πάλι τη χαμένη λάμψη και νεανικότητα του. 

Ακόμη, η λάσπη Νεκράς Θάλασσας καταπολεμά την τριχόπτωση βοηθώντας τα θυλάκια της τρίχας να δυναμώσουν και να απορροφήσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται, ενώ συστήνεται και για τη μείωση της κυτταρίτιδας καθώς προάγει την κυκλοφορία του αίματος, καθαρίζει τις τοξίνες και ενυδατώνει με αποτέλεσμα να μειώνεται σημαντικά η όψη φλοιού πορτοκαλιού. 

Η λάσπη Νεκράς Θάλασσας προστατεύει και αναζωογονεί το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει διάφορες δερματικές παθήσεις, όπως ακμή και έκζεμα.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!