Λυκίσκος

Λυκίσκος

Ο λυκίσκος περιέχει πολύτιμα συστατικά βιταμίνες, αιθέρια έλαια και μεταλλικά στοιχεία, ενώ διαθέτει έντονη αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιβακτηριακή, καταπραϋντική και αντισηπτική δράση. Έχει διαπιστωθεί πως ο λυκίσκος προσφέρει σημαντικά οφέλη στην υγεία, ωστόσο πλέον υπάρχουν μελέτες που αποδεικνύουν ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά και στην περιποίηση του δέρματος.

Ο λυκίσκος περιέχει πολύτιμα συστατικά, ενώ διαθέτει αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιβακτηριακή, καταπραϋντική και αντισηπτική δράση.

Συγκεκριμένα, ο λυκίσκος παρέχει αντιγηραντική δράση και προστίθεται πλέον σε προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματος, καθώς έχει την ικανότητα να μειώνει τις ρυτίδες και τα σημάδια της γήρανσης, επίσης έχει την ιδιότητα να αναπληρώνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος δίνοντας λάμψη και συμβάλλοντας στην αποκατάσταση και στη δημιουργία ενός υγιούς δέρματος.

Ακόμη, ο λυκίσκος μπορεί να μειώνει τις δυσχρωμίες του δέρματος, ενώ δυναμώνει και χαρίζει μεταξένια όψη και απαλότητα στα μαλλιά. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί πως ο λυκίσκος βοηθά στη διαχείριση του στρες και του άγχους, όπως επίσης και στις αϋπνίες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και βοηθά στην αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος.

Ο λυκίσκος περιέχει πολύτιμα συστατικά, ενώ διαθέτει αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιβακτηριακή, καταπραϋντική και αντισηπτική δράση.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!