Μάνγκο

Μάνγκο

Το μάνγκο διαθέτει ενυδατικές και επουλωτικές ιδιότητες και συστήνεται για το ξηρό και σκασμένο δέρμα, απορροφάται εύκολα, δε φράζει τους πόρους, ενώ ανακουφίζει από τον κνησμό, μειώνει τη φλεγμονή και επιπλέον είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες Α και Ε. Χάρη στα λιπαρά οξέα και τη βιταμίνη Ε που περιέχει, συμβάλλει στην καλύτερη ενυδάτωση του δέρματος, ενώ συστήνεται για την περιποίηση της ξηρής, κουρασμένης, αλλά και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας.

Το μάνγκο διαθέτει μία σειρά από οφέλη, που το κατατάσσουν στα ιδιαίτερα ευεργετικά συστατικά για την ανανέωση και αναζωογόνηση του δέρματος.

Έχει διαπιστωθεί πως το μάνγκο, που πλέον κάνει πολύ συχνά την εμφάνιση του στα φυσικά προϊόντα περιποίησης, διαθέτει μία σειρά από οφέλη, που το κατατάσσουν στα ιδιαίτερα ευεργετικά συστατικά για την ανανέωση και αναζωογόνηση του δέρματος. Πιο συγκεκριμένα, το μάνγκο έχει την ικανότητα να βελτιώνει τον τόνο του δέρματος, με συνέπεια να δείχνει πιο ομοιόμορφο και υγιές, αναζωογονεί, επιταχύνει τον μεταβολισμό των κυττάρων και έχει αντιστυπτικές δυνάμεις, που βοηθούν στην καταπολέμηση της ακμής.

Ακόμη, περιέχει σημαντικές ποσότητες βιταμίνης C, που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, με συνέπεια να μειώνονται ρυτίδες και να αποκαθίσταται η σφριγηλότητα του δέρματος. Επίσης, χρησιμοποιείται και σε προϊόντα για τα μαλλιά, καθώς ενυδατώνει, θρέφει και αναδομεί την τρίχα.

Το μάνγκο διαθέτει μία σειρά από οφέλη, που το κατατάσσουν στα ιδιαίτερα ευεργετικά συστατικά για την ανανέωση και αναζωογόνηση του δέρματος.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!