Μετάξι

Μετάξι

Το μετάξι, που πλέον εντοπίζεται σε πολλά προϊόντα περιποίησης τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα, έχει διαπιστωθεί ότι παρέχει πάρα πολλές ωφέλιμες ιδιότητες, μεταξύ των οποίων ενυδατικές, αντιρυτιδικές και αντιγηραντικές.

Το μετάξι έχει διαπιστωθεί ότι παρέχει πάρα πολλές ωφέλιμες ιδιότητες, μεταξύ των οποίων ενυδατικές, αντιρυτιδικές και αντιγηραντικές.

Συγκεκριμένα, από μελέτες έχει προκύψει πως το πολύτιμο αυτό συστατικό συμβάλλει σημαντικά στη σωστή και βαθιά ενυδάτωση του δέρματος, η οποία μάλιστα διατηρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς η υγρασία δεσμεύεται στο δέρμα, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι μετά τη χρήση του το δέρμα είναι πιο ελαστικό και απαλό από κάθε άλλη φορά. Μάλιστα, πολλοί συστήνουν το μετάξι για τις ξηρές και ώριμες επιδερμίδες, καθώς έχει τη δυνατότητα να του χαρίζει την υγρασία, ελαστικότητα και απαλότητα που έχει χαθεί.

Κατά τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και το μετάξι όταν χρησιμοποιείται στα μαλλιά, καθώς κρατάει την υγρασία στην τρίχα και τα αφήνει απαλά και μεταξένια. Πιο συγκεκριμένα, το μετάξι βοηθά τα μαλλιά να ενυδατώνονται σωστά και αποκτούν μοναδική λάμψη. Μάλιστα, γι’ αυτό συστήνεται ιδιαίτερα για τα ξηρά, ταλαιπωρημένα, αφυδατωμένα και θαμπά μαλλιά, τα οποία μεταμορφώνει χάρη στην υγρασία και την απαλότητα που τους προσφέρει.

Το μετάξι έχει διαπιστωθεί ότι παρέχει πάρα πολλές ωφέλιμες ιδιότητες, μεταξύ των οποίων ενυδατικές, αντιρυτιδικές και αντιγηραντικές.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

  • Ένα συμπυκνωμένο Σαμπουάν - Αφρόλουτρο με Μετάξι και Έλαιο Σταφυλιού ιδανικό για καθημερινή χρήση με μεταξένια υφή.
    14.00

    Ένα συμπυκνωμένο ενυδατικό σαμπουάν – αφρόλουτρο σώματος με μεταξένια υφή. Το εκπληκτικό αυτό προϊόν είναι εμπλουτισμένο με μετάξι, έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού (γιγαρτέλαιο), πανθενόλη, φυσική γλυκερίνη και φυτική σιλικόνη και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αφήνει τα μαλλιά εξαιρετικά καθαρά και ευκολοχτένιστα, καταπραΰνει το δέρμα στο τριχωτό της κεφαλής και βοηθάει στη μείωση της ξηροδερμίας. Επιπλέον, χρησιμοποιείται και ως αφρόλουτρο καθαρίζοντας απαλά την επιδερμίδα του σώματος, την οποία αφήνει απαλή, ενυδατωμένη και ευχάριστα αρωματισμένη.