Μήλο

Μήλο

Το μήλο είναι πάρα πολύ πλούσιο σε ολεϊκά και λινολεϊκά οξέα, τα οποία παρέχουν στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, ενώ επιπλέον έχει έντονη αντιοξειδωτική δράση, επιταχύνει τη σύνθεση κολλαγόνου και συμβάλλει στη διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων της επιδερμίδας. Ακόμη είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, αλλά και βιταμίνες. Το μήλο είναι ιδιαίτερα θρεπτικό για τα μαλλιά, καθώς χαρίζει λάμψη, ζωντάνια και ενισχύει τη ρίζα τους.

Το μήλο είναι πάρα πολύ πλούσιο σε ολεϊκά και λινολεϊκά οξέα, τα οποία παρέχουν στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση.

Το μήλο, εκτός από τα ευεργετικά στοιχεία που παρέχει στον οργανισμό και την υγεία είναι παράλληλα ένα εκπληκτικό συστατικό και για την επιδερμίδα, καθώς είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, αντιγηραντικό, απολεπιστικό, αλλά και τονωτικό, ενώ παρέχει βαθιά θρέψη, εξισορροπεί το pH και είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία, που προσφέρουν λάμψη και νεανική επιδερμίδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το μήλο απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα, το οποίο καθαρίζει και γι’ αυτό συστήνεται και για την καταπολέμηση της ακμής. Επίσης, το μήλο χρησιμοποιείται και σε φυσικά προϊόντα για τα μαλλιά, καθώς ενισχύει τις τρίχες των μαλλιών, προλαμβάνει την τριχόπτωση και έχει την ικανότητα να καταπολεμάει την πιτυρίδα αφήνοντας τα μαλλιά δυνατά και λαμπερά.

Το μήλο είναι πάρα πολύ πλούσιο σε ολεϊκά και λινολεϊκά οξέα, τα οποία παρέχουν στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!