Μύρτιλο

Μύρτιλο

Το μύρτιλο είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, βιταμίνες, φλαβονοειδή, ανθοκυανίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα και φυτικές ίνες και έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση με συνέπεια να παρέχει προστασία και περιποίηση στην επιδερμίδα και πλέον να συμπεριλαμβάνεται σε πολλά φυσικά προϊόντα περιποίησης.

Το μύρτιλο διαθέτει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση με συνέπεια να παρέχει προστασία και περιποίηση στην επιδερμίδα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η σημαντικότερη ιδιότητα που διαθέτει το μύρτιλο είναι η αντιγηραντική δράση, καθώς καθυστερεί τη διαδικασία γήρανσης και μειώνει αισθητά τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου, προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου και αποτρέπει τη χαλάρωση του δέρματος, το οποίο εμφανίζεται πιο νεανικό, λαμπερό και ελαστικό με συνέπεια να βελτιώνεται συνολικά η ποιότητα του.

Επιπλέον, το μύρτιλο συμβάλλει στην επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης και έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Βοηθά στη διατήρηση της καλής υγείας του εντέρου, βελτιώνει τη μνήμη σε ηλικιωμένα άτομα, αλλά και τη λειτουργία της καρδιάς, μειώνει το κοιλιακό λίπος, ενώ βοηθά στη σωστή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος και στην αποφυγή λοιμώξεων.

Το μύρτιλο διαθέτει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση με συνέπεια να παρέχει προστασία και περιποίηση στην επιδερμίδα.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!