Νυχτολούλουδο

Νυχτολούλουδο

Το έλαιο από νυχτολούλουδο συμβάλλει στην ανάπλαση της επιδερμίδας και στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων. Έχει ισχυρή αντιρυτιδική και αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση και συντελεί στην ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ εμποδίζει την απώλεια υγρασίας. 

Το έλαιο από νυχτολούλουδο συμβάλλει στην ανάπλαση της επιδερμίδας και στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, έχει διαπιστωθεί από μελέτες πως μειώνει τα σημάδια της πρόωρη γήρανσης, όπως οι ρυτίδες, αναπλάθει το δέρμα, μειώνει τους μαύρους κύκλους, ενώ βοηθά να λειανθεί το ξηρό και τραχύ δέρμα προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. 

Επίσης το νυχτολούλουδο, αναζωογονεί, ομαλοποιεί τον τόνο του δέρματος, χαρίζει ελαστικότητα και θεωρείται ιδανικό για το ευαίσθητο δέρμα αλλά και για δερματοπάθειες, καθώς ρυθμίζει το σμήγμα και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα, χρησιμοποιείται σε έκζεμα και ψωρίαση, ενώ διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και έτσι χρησιμοποιείται και σε περιπτώσεις αρθρίτιδας. Ακόμη, το συγκεκριμένο συστατικό βοηθά στη σωστή ανάπτυξη και υγεία των μαλλιών, ενώ διατηρεί υγιή και γερά και τα νύχια.

Το έλαιο από νυχτολούλουδο συμβάλλει στην ανάπλαση της επιδερμίδας και στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!