Ολιγοπεπτίδια

Ολιγοπεπτίδια

Τα ολιγοπεπτίδια έχουν κάνει την εμφάνιση τους στα προϊόντα περιποίησης τα τελευταία χρόνια, ωστόσο τα οφέλη που προσφέρουν στο δέρμα είναι μοναδικά και άμεσα. Αξίζει να αναφερθεί πως όταν λέμε πεπτίδια εννοούμε αλυσίδες αμινοξέων, οργανικές ενώσεις, που μεταφέρουν θρεπτικά συστατικά και «μηνύματα» στα κύτταρα της επιδερμίδας. 

Τα ολιγοπεπτίδια ειναι αλυσίδες αμινοξέων, οργανικές ενώσεις, που μεταφέρουν θρεπτικά συστατικά και «μηνύματα» στα κύτταρα της επιδερμίδας.

Στα περισσότερα προϊόντα περιποίησης τα ολιγοπεπτίδια χρησιμοποιούνται για την αντιγηραντική τους δράση, καθώς έχει διαπιστωθεί από μελέτες πως μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της επιδερμίδας σε πολλαπλούς τομείς, αφού  μπορούν να διεισδύουν βαθιά στο δέρμα. 

Συγκεκριμένα, μειώνουν σε σημαντικό βαθμό τις ρυτίδες και γενικότερα τα σημάδια του χρόνου στην επιδερμίδα, αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου, ενώ ενισχύουν και τη σύνθεση της ελαστίνης και της κερατίνης, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα να δείχνει νεότερη, πιο σφριγηλή, πιο ελαστική, αλλά και πιο απαλή. Ακόμη, συμβάλλουν στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών προστατεύοντας το δέρμα και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος τόσο στην επιδερμίδα όσο και στο τριχωτό της κεφαλής, με συνέπεια την ανάπτυξη υγιών μαλλιών.

Τα ολιγοπεπτίδια ειναι αλυσίδες αμινοξέων, οργανικές ενώσεις, που μεταφέρουν θρεπτικά συστατικά και «μηνύματα» στα κύτταρα της επιδερμίδας.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

  • κρέμα προσώπου με σύκο και φύλλα ελιάς
    26.40

    Κρέμα προσώπου βαθιάς ενυδάτωσης και προστασίας από τα πρώτα σημάδια γήρανσης, την ηλιακή ακτινοβολία και τους ερεθισμούς, εμπλουτισμένη με βιολογικό σύκο και βιολογικά φύλλα ελιάς. Με πλούσια σύνθεση βιολογικών φυτικών εκχυλισμάτων με ενυδατικούς και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, ενυδατώνει βαθιά και επανορθώνει την επιδερμίδα από τις πρώτες ρυτίδες και τα πρώτα σημάδια γήρανσης, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, βοηθάει στην υγιή κυτταρική ανάπτυξη και σύσφιξη και επαναφέρει την ελαστικότητα, τη λάμψη και τη φρεσκάδα σε πρόσωπο και  λαιμό.