Παπαρουνόσπορος

Παπαρουνόσπορος

Ο παπαρουνόσπορος είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες, λιπαρά οξέα και πολλά ακόμη θρεπτικά συστατικά, αλλά και μεταλλικά στοιχεία όπως το κάλιο, το οποίο θεωρείται απαραίτητο για τη σύνθεση του συνδετικού ιστού. Επιπλέον, έχει προκύψει από μελέτες πως ο παπαρουνόσπορος εκτός από τα σημαντικά του οφέλη για τον οργανισμό έχει εξίσου πολλά οφέλη και για το δέρμα. 

Ο παπαρουνόσπορος είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες, λιπαρά οξέα και πολλά θρεπτικά συστατικά, με πολλά οφέλη για το δέρμα και τον οργανισμό.

Συγκεκριμένα, είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά, προστίθεται σε προϊόντα καθαρισμού του δέρματος, καθώς πραγματοποιεί απολέπιση και απαλό καθαρισμό απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, ενώ συστήνεται για την αντιμετώπιση της ακμής, καθώς επίσης και για τη βελτίωση των συμπτωμάτων του εκζέματος και της ψωρίασης.

Ακόμη, περιέχει θρεπτικά συστατικά που προάγουν την υγεία του δέρματος και των μαλλιών, καθώς και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ συμβάλλει στη διαδικασία επούλωσης των πληγών. Επίσης, ο παπαρουνόσπορος συμβάλλει στην καλή υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος, βοηθά στην αντιμετώπιση της αϋπνίας, μειώνει το άγχος και το στρες, βοηθά στη συγκέντρωση, ενώ είναι πλούσιος σε ασβέστιο, χαλκό και ψευδάργυρο, συστατικά που ενισχύουν τα οστά.

Ο παπαρουνόσπορος είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες, λιπαρά οξέα και πολλά θρεπτικά συστατικά, με πολλά οφέλη για το δέρμα και τον οργανισμό.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!