Ροζ Άργιλος

Ροζ Άργιλος

Η ροζ άργιλος είναι ιδανική για ξηρούς και ευαίσθητους τύπους δέρματος, αλλά και για άτομα, που θέλουν να μειώσουν τον ερεθισμό και τη φλεγμονή του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης και της ακμής.

Η ροζ άργιλος είναι ιδανική για ξηρούς και ευαίσθητους τύπους δέρματος. Χρησιμοποιείται σε ερεθισμό, φλεγμονές του δέρματος και για την ακμή.

Είναι μια ουσία πλούσια σε πυρίτιο, το οποίο βοηθά στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και της ανανέωσης των κυττάρων, πραγματοποιεί ελαφριά απολέπιση και αφήνει το δέρμα καθαρό, απαλό και ελαστικό. Όπως είναι γνωστό η ροζ άργιλος αποτελείται ουσιαστικά από κόκκινη και λευκή άργιλο και είναι πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία, ενώ συστήνεται από τους ειδικούς για ευαίσθητες, ώριμες, άτονες, ξηρές και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες, καθώς μία από τις βασικές ιδιότητες της είναι ότι αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και χαρίζει εκπληκτική λάμψη και υπέροχη όψη μετά από κάθε εφαρμογή στο δέρμα.

Αξίζει να αναφερθεί πως η άργιλος είναι γνωστή από την αρχαιότητα, ωστόσο συστηματικά στην περιποίηση του δέρματος άρχισε να χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια και έτσι έχουμε πλέον τη δυνατότητα να επωφελούμαστε από τις μοναδικές και εκπληκτικές ιδιότητες της.

Η ροζ άργιλος είναι ιδανική για ξηρούς και ευαίσθητους τύπους δέρματος. Χρησιμοποιείται σε ερεθισμό, φλεγμονές του δέρματος και για την ακμή.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

  • 11.00

    Ροζ άργιλος και ενεργός άνθρακας ενώνονται και δημιουργούν αυτή την εκπληκτική μάσκα προσώπου, η οποία είναι κατάλληλη για ξηρές, ευαίσθητες και ώριμες επιδερμίδες. Η συγκεκριμένη μάσκα προσώπου είναι πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία και καθαρίζει την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει. Αποβάλλει τις τοξίνες από το δέρμα αφήνοντας το καθαρό και απαλό με μία υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας. Επιπλέον, διευκολύνει την απορρόφηση των προϊόντων ομορφιάς, ώστε να προσφέρουν όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

    Προσθήκη στο καλάθι