Σταφίδα

Σταφίδα

Η σταφίδα έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που προσφέρουν αντιγηραντική δράση, ενώ θρέφει σε βάθος το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και αποκαθιστά τη φυσική του λάμψη. Επιπλέον οι σταφίδες διαθέτουν αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες, ενώ είναι πλούσιες σε βιταμίνες, σίδηρο, μαγνήσιο, φυτικές ίνες και ανόργανες ουσίες.

Η σταφίδα έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που προσφέρουν αντιγηραντική δράση, ενώ θρέφει σε βάθος το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα.

Αξίζει να αναφερθεί πως η σταφίδα χάρη στα αντιοξειδωτικά και τις βιταμίνες, που περιέχει βοηθάει το δέρμα να παραμένει υγιές συμβάλλοντας στην καταπολέμηση δερματικών παθήσεων όπως η ακμή και η ψωρίαση. Ακόμη, η σταφίδα συμβάλλει και στην καλή υγεία του τριχωτού της κεφαλής, καθώς θρέφει την τρίχα, καταπολεμά την πιτυρίδα και χαρίζει στα μαλλιά μοναδική λάμψη και προστασία.

Ωστόσο, τα οφέλη της σταφίδας δε σταματούν εδώ, αφού συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, συμβάλει στην ενίσχυση των οστών και στη σωστή ανάπτυξη τους, μειώνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης οστεοπόρωσης, ενώ μειώνει και τα συμπτώματα της αρθρίτιδας, όπως ο χρόνιος πόνος. Επιπλέον, η σταφίδα προωθεί την καλή υγεία της καρδιάς και βοηθάει στη ρύθμιση της πίεσης.

Η σταφίδα έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που προσφέρουν αντιγηραντική δράση, ενώ θρέφει σε βάθος το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!